LängtanLängtar tills den 14 augusti så galet mycket! Saknar er så!!!


Känsla (or)

Det känns som att sakta kvävas, men alltid ha lite tillgång till luft
Det känns som att bli misshandlad och lämnad på gatan blodig
Det känns som att solen bränner mera än den värmer
Det känns som att gatan där du bodde inte längre önskar dig där
Det känns som att någonting fattas
Luring

Jag har en ganska bra egenskap och det är jag jag kan luras så hejdundrans bra. Det är nästan aldrig någon som lyckas att läsa av mig när jag luras utan alla tror helhjärtat på allt som jag påstår och säger. Det är en ganska bra egenskap att ha, speciellt som jag ofta nyttjar den varför jag också blir bättre och bättre hela tiden.
Ingen släpps hundra procent intill utan I always keep the distance.


Idag har jag varit i stugan och ridit på Lilla Blossom och galopperat runt i skogen och när jag var färdig så fick jag en glad nyhet om att mamma hämtat min dator som varit på lagning, så eftersom jag endå var i Östtjärn for jag och hämtade datorn som numera har en sprillans ny skärm :)
Nu sitter jag här och ser allsång och äter popcorn och dricker latte och bara njuter av livet lite, men börjar bli trött på ögat nu så snart dags att hoppa i säng känns det som..  Är ju inte som vissa andra som är vaken hela nätterna och ser film.


Ringde till Helena idag för att höra lite hur läget var med henne och vem fick jag inte då på köpet om inte Hanna. Var Skönt att höra era röster igen och jag är svart på att ni var tillsammans och myste. Saknar ju er!! Men vi ses snart, den 14 augusti blir det Strängnäs nästa ! :D


Tänkte förgylla bloggen idag med lite bilder från i helgen :)

         


   

Sommartider

Då var det slut på ledigheten och dags att börja med att jobba igen, men  efter den här helgen känns det som om jag samlat krafter till att återigen köra gärnet, 200%.
I fredags styrde jag och viktor kosan Norrut, till Ramvik och tioll syster sara och Tommy. Hade en trevlig kväll med massor av Brolle, verklighets snack och vingel på foten. Gillar verkligen min syster massvis och att alla hon umgås med är lika toppen gör saken bara bättre!
Att solen sen sken hela lördagen och jag fick spendera den på en solig altan gör  resan ännu mera  värt mödan, och en god bakpotatis med skagen senare bar det av hemmåt med ett leende på läpparna.


Igår blev det en lugn kväll som började hos Mattias och slutade nere på krogen där jag fick träffa Rönnbäck, och det var då inte minsann igår, jag känner i alla fall några i Sundsvall och det känns viktigt. Sen lärde jag också känna två härliga jordnära tjejer igår vid namn Jossa och The värst Berg som förgyllde min kväll med många goda skratt :)


Idag döck jag in som lite backup på jobbet då det var full rulle under de få timmarna jag jobbade, men känns bra att kunna ställa upp och få den uppskattning som man får av arbetskamraterna och arbetsledarna. Även om jag inte vill nämna det högt så trivs jag ganska bra på jobbet :)

Ledigt

Äntligen har den efterlängtade lediga helgen kommit och jag tänker bara luta mig tillbaka med ett gott glas rött och känna mig levande. Efter att ha jobbat konstant (känns det som) i fem veckor får jag äntligen lite ledigt för att vila upp mig.
Ikväll bär det av mot ramvik för middag med syster och Tommy och sen ska vi besöka härnösands festen. Håller tummarna för att det finns dansgolv så man får svänga runt några varv, var så himla länge sen!

Jag är starkt yrkesskadad också! Om nätterna ligger jag och tar beställningar och pratar engelska. Drömmer hela nätterna om:
"Hej och välkommen till McDonalds, vad får det lov att vara?"
Haha ganska sjukt, men är nog bara en fas som förhoppningsvis går över : )

Nej om man skulle ta sig en tur ut i det härliga vädert? Ganska nyvaken då jag jobbade stängning igår, men jag tror att en joggingtur kan pigga upp! Jag har dock varit så duktig att jag har städat ur skafferiet och ställt in allting igen efter massmordet igår eftermiddag. Har visat sig att vi har getingar i väggen mellan skafferiet och ut, men med (massor) av radar så ska vi nog ha fått död på de flesta .


SATC

Ingen blogguppdatering på jag vet inte hur länge, men min dator är och blir felsökt efter att ett streck dykt upp på skärmen och känner mig inte lika inspirerad till att slå på datorn när jag inte kan ha den på balkongen eller framför tvn.. Ren och skär bekvämlighet helt enkelt + att jag jobbat ganska mycket och ridit på udda tider. Men det är ju sommar och då ska man ju inte heller sitta vid datorn : )


Just hemkommen från bio med Jessica. Jag tror jag blev ganska berörd av filmen för jag känner mig så inspirerad till att växa upp. Jag vill också hitta vänner som jag kan tala om allt med och shoppa med och fika med och parat med och gråta med utan att känna mig udda och obekväm. Jag vill vara en del av något större. En pusselbit som är med och gör bilden komplett.
Kommer väl en tid för allt, men känner att stadens väggar ibland tränger mig och jag längtar efter pinglorna längre söderut.. Fast jag gillar skarpt att ha Jessica som vän här i Sundsvall och om jag bara anstränger mig så kommer nog mitt liv här i Sundsvall nog snart bli lika bra som det i Karlstad. Om inte annat så har jag alla förutsättningar .


För att kommentera över den underbara filmen så var det ett perfekt slut på serien och Sex and The City är verkligen ett mästerverk som bara kan beskrivas med ordet mänsklig och underbart bra. Man lever sig in i deras High Fashion värld och när filmen var slut kände man att det inte kunde ha slutat bättre. Filmen är verkligen att rekommendera men jag tror också på att man bör sätta sig in i serien för att hänga med till full då karaktärerna redan är så pass utstuderade som de är. Eller hur jag nu ska uttrycka mig fäör att låta sådär korrekt ; ) Filmen får lätt 4/5 Toasters So long


Tidsfördriv

Idag har jag varit duktig och gjort vad min mor skulle gjort en halvdan dag som denna. Jag har städat i lägenheten, tvättat och manglat sängkläder. Men det tar alltid längre tid än man tror. Jag började vid elva och tänkte att jag lätt skulle vara klar till två , men här sitter jag nu och väntar på att de två sista maskinerna skall torka så att jag kan ge mig ut på en joggingtur. Är optimalt väder då det inte är för varmt men heller inte för kallt ute.


Gatufesten är nu officiellt över och jag har jobbat hela tiden. Har jobbat natten alla dagarna samt stängning två av dem så i lördags sov jag till klockan fem på eftermiddagen! Och i söndags var det motvilligt jag vaknade runt halv tre men förmådde mig inte att kliva ur sängen fören runt fyra-tiden. Men idag känner jag mig tillbaka i rätt gängor igen!
Börjar jobba klockan 19,00 idag fram tills stängningen och så gör jag hela veckan fram till fredag då jag är ledig för att sedan öppna lördag och söndag. Men efter den här veckan blir det ganska mkt ledigt så jag klagar då inte, för tjäna pengar har jag kommit på är en bra grej ; D


Nej vad sägs om lite keso och fruktsallad? Låter som en bra ide tycker jag! 

Min plats på jorden

Säga vad man vill om Sverige och Sundsvall, men det är nog svårt att klå Östtjärn en varm sommardag som går i lugnets tecken. Efter en kväll nere i staden med Therese, Viktor, ett gäng knasiga snubbar samt en massa öltält behöver själen en viloplats där den får hämta ny energi. Och då finns det inget som jag älskar så mycket som Östtjärn. Jag kom dit vid elva tiden, trött och sliten med huvudvärk och magknip. Solen sken och det fläktade alldeles lagom så jag hoppade i bikinin och la mig i liggande läge med en god yoghurttallrik som skulle dämpa min ledsna mage. Med tidningen uppslagen framför mig låg jag och läste dagens/gårdagens nyheter och surplade i mig av den goda yoghurten och lapade solstråle efter solstråle. När värmen blev för påtaglig är det inte långt till ett dopp i tjärnen, och det är dundermedicinen mot värmeslag. Efter ett slag när tidningen är färdigläst är det bara att lägga ner huvudet och sakta slummra in till djudet av vattnets klukande mot bryggan och badgästernas avlägsna skratt på andra sidan.
När man vilat upp sig lite och livet sakta börja kännas levnadsdugligt igen kan man genom en kort promenad ta sig till en av många hästhagar och gosa med mamma-hästar och bebis-hästar som mer än gärna sitter i knä. Då känns allting bara sådär härligt och man önskar att man aldrig behövde stöta på en vardag igen med stress och panikångest.


Vad jag vill förmedla med det här är att man nog kan ta Sundsvall ifrån mig, det är inga problem, men man kan ALDRIG ta Östtjärn ifrån mig. Det är paradiset på Jorden och kommer så alltid att förbli. Att vara där gör att jag känner mig mindre ensam och saknaden av mina bästa vänner inte är alltför stor.
Ser man på då började jag tjuta. Igen. När ska denna ofantliga ångest-längtan släppa? När ska allt kännas hundra procent igen? Jag har det ju så himla bra här tillsammans med Viktor och han är den bästa killen man någonsin kan önska. Men jag vill ha något mera, någonting fattas. Jag saknar er alla av hela mitt hjärta och det svider att ni inte finns runt mig längre. Även om jag har människor här som jag har starka band till som jag vet att jag alltid kan vända mig till kommer mina gymnasieår alltid vara det som fattas mig under resten av mitt liv.


Fast nu ska man väl inte överdriva heller, och jag vet att det här bara är en massa självömkan men det är skönt att få skriva av sig och minnas tillbaka. Det är en process jag måste genomgå tror jag.

 

 


 

Dagens Goda

Igår när jag sprang iväg för att få något i magen vid middagsrastens så fann jag ett ID-kort mitt på E4. Eller ja i alla fall nästan E4 vid ett övergångställe. Jag tog, som god berborgare upp kortet och tänkte lämna in det till polisen, men när jag kom hem igår natt efter jobbet tänkte jag att man kanske kunde hitta ägaren till denna värdehandling genom internet. Sagt och gjort, jag drog upp hitta.se och inom loppet utav 2 minuter hade jag hittat ägaren och ett telefonummer till honom. Idag så ringde jag upp honom och berättade att jag funnit hans ID-handling och även om han inte lät överdrivet upprymd så lät han ganska lättad över att återigen ha koll på kortet. Så idag har jag gjort änglarna och en viss man lycklig .


FunderaR på vad jag ska hitta på för något till frukost.. Jag har en mango och lite jordgubbar så funderar starkt på att göra mig en smoothie till frulle, men frågan är om de är bra i kombination med varandra? Kanske om man blandar i lite krossad is och mjölk så det smälter ihop bättre? Jag måste erkänna att jag gillar det här med att exprimentera med saker och ting, framförallt när det kommer till matbiten.. Får se vad jag ska hitta på för något spännande, först måste jag gå ner och slå igång några tvättmaskiner innan jag gör något annat.


Satt och kollade på mitt schema inatt med i brist på sömnkänslan och då räknade jag ut att jag bara under två veckor i Juli har blivit schemalagd för 83 timmar vilket överstiger en halvtid som är på 80 timmar i veckan. Jag jobbar alltså massor mera än vad man egentligen ska enligt mitt "avtal" men vad gör det? Jag säger inte nej till lite mera klirr i kassan. Tydligen fick man studiebidrag en gång till med innan man blev stor nog att klara sig själv så har några extra kronor att lägga till i min budget. Men kan hända att de behövs om jag ska besöka värmland och Adam på hans födelsedagskalas . Nej tvätta var det!