Himlabadet


Då har jag bidragit med min närvaro på det nya äventyrsbadet i sundsvall. I dryg 4h har jag och två av mina systrar samt deras respektive och kids flängt runt i diverse pooler, åkt rutchkaner med discolampor samt bubblat (där jag förmodligen spenderade större delen av tiden ) Ganska loj blir man av en dags äventyrande det kan jag lova!

Imorgon packar jag väskn och far tillbaka till Uppsala igen, hoppas hoppas att tågen är i tid !! Känner inte för att sitta i väntans tider på en perrong imorgon...


Uppehåll


Äntligen har det slutat att snö, men drivorna och bergen efter allt plogande är inte att leka med. Det är snö precis ÖVERALLT. Men det har väl aldrig hindrat mig tidigare från att bege mig ut i drivorna för lite hederlig jogging :) Gjorde ett besök på mitt gamla gym EGO igår och är det något jag saknar med Sundsvall så är det det toppenfräscha gymmet med massa plats och tusentals maskiner..

På kvällen hade jag en supermysig kväll tillsammans med barndomsvänner från dagis/låg-mellan och högstadietiden. Grekisk sallad, hemmagjorda vitlöksbröd och massa nostalgi kan ju inte göra annat än succe :)

Idag ska jag ta en ride på stan tillsammans med Jansson innan jag tänkte besöka en dojjo innan bio ikväll. Redan onsdag och syster Cattis har kommit upp ifrån Borås. Imorgon skall vi systrar med tillhörande barn ta och pröva på det nya "Himlabadet".Comeback

Då vitalportalen legat nere väldigt länge tänkte jag ta och återuppliva den här gamla bloggen. Bloggen där brottet begicks en gång för väldigt länge sedan :)

Termin 3 är över och allt är klart. Jag har officiellt klarat allt hittlis även om det varit på håret ibland. JUst nu är jag hemma i Sundsvall efter att ha firat jul i Söderhamn med syster malin och hennes familj vilket numera involverar 7 små bebis-hundar. Så små och söta då de fortafarande inte vet hur man flänger runt :)

Juldagen spenderades tillsammans med Stegeby då vi besökte diverse krogar, brottades i snön och var på finfin efterfest långt in på småtimmarna. Jag har även hunnit med att träffa fröken Sofia Engström och brottats med Sunsvallspojkarna. Har också känt på milen i snöyran, och tro mig men har nästan aldrig känt mig mera Rocky ! 
Idag kommer syster Cattis samt att jag ska träffa lite gamla barndomsvänner ikväll så schemat är fullspäckat. Imorgon ska en dejt med Johanna betas av samt snöbrottning med biomys tillsammans med Pontus. Så jag har det jag gör här, men på fredag bär det av hemåt för att beta av nyårssuppen.

Nästa år är snart och vad ska man ha för visioner och förhoppningar? Något som står på min lista är i alla fall :
SM i submission wrestling. Jag vill jag kan jag ska! :)