Fotograf : Linnea Sjödin



Det är Valborg och ikväll kommer många brasor att brinna och alla häxor och demoner flyr iväg en gång för alla.
Igår bjöd Elin Och Mattias på en underbar middag med grillade laxknyten, grekisk sallad, potatis och godis. Hade naturligtvis ingen kamera med mig men kan lova att det var en njutning både för ögat och magen.

Vad ska man hitta på ikväll då? Vilken brasa skall man besöka och vad ska man hitta på för mat? Tåls att ta en extra funderare på. Men först ska jag ut och jogga en stund innan jobbet.


 
Linnea Sjödin var Fotograf och fångade en mycket fin bild av Brightan och mig

Massage-Session

Idag har jag varit och fått dunder massage hos LillaMassören Mia . Hon pratade på om ridvägar ute i Sörfors och om sina hästar samtidigt som hon mördade min rygg. Jag kan säga att jag grät omedvetet då hon knådade ut nacken och axlarna, men må säga att känslan efter var galen! Fast nu efter några timmar börjar jag känna att hon gick hårt ut på musklerna för jag är öm i halva ryggen men det var det  värt . (Hoppas jag)



I helgen hade jag tillsammans med Sara och Daniel en liten födelsedagsfest eftersom vi alla fyllt år och trots att vi förbjöd presenter så var det några envisa som bröt regeln och hade med sig en gåva. Naturligtvis var det jättesnällt av dem, men jobbit för de andra som gjorde som vi ville och inte tog med sig mera än sig själva. Men jag är jätteglad över de presenter jag fick och mest av allt är jag glad för att så många kom ! Det var en trevlig kväll och jag hoppas att vi snart gör en repris på kvällen :)


I söndags var jag Och Brightan med Therese och en drös med andra tävlingssugna på Timrå hästportsförenings dressyrtävling. Det var strålande väder och väldigt välorganiserad tävling. Jag tävlade för första gången på 2½ år och gissa vad, men jag vann första klassen och kom starx utanför placering i den andra. Var dunderkul att dra på sig kavajen igen och rida inför en domare. Hoppas att jag får möjlighet till någon klass till innan säsongen är över .
    Träffade även Anna och Linnea där och det var inte igår vi sågs. Kul att se att Anna och hennes pålle London är superstjärnor tillsammans. De ser ut att passa varandra som handen i handsken :)



Våren är här nu, på riktigt och måste därför lägga in en varm bild från förra året då jag, Hanna, Emelie och Johanna tog en promenad över en av åkrarna som omger Lillerud





Vår-Skrik-Rus

Ledig dag idag och naturligtvis så skiner solen med sin frånvaro, men jag är inte bitter för det inte . Det är nästintill vindstilla ute så funderar på att ge mig ut på en joggintur . Vi har nämligen tänkt att anmäla ett lag på jobbet till VårRuset så är hög tid att börja jogga utomhus nu istället för banden på EGO. Vill ju komma först i mål och vara med och matcha förra gångens resultat: 20.21minuter!
 


Har för övrigt hunnit med att fylla 20 år och jag måste säga att det inte känns särskilt mycket. Har inte vuxit några centimeter och inte känner jag mig heller särskilt  vuxnare. Fortfarande vilsen i blåbärsskogen men förhoppningsvis hittar jag ett Ide snart så jag kan slå mig till ro. (notera undertonen: Jag är en björn)
    På söndag ska jag tävla med! Jag och Brightan ska visa vart skåpet skall stå i två klasser på Timrå, ska bli dunderkul verkligen ! Har sett fram emot det länge och har dammat av kavajen och hittat GrönaKortet så är bara att tuta och köra! Och hoppas att mina nerver håller sig i skick .


Har funderat mycket på vad som gör att jag blir så anti emellanåt. Har en tedens att sätta mig på tvären och tjura istället för att försöka hitta lösningar på de problem som jag har med mina närmaste. Har sagt och tänkt alldeles för många gånger att : "De ringer ju inte mig så varför ska jag?" Fast att jag vet att allt i slutändan bara är faktum.
    Jag är också ganska duktig på att snacka skit  och inte lyssna på min omgivnig så mycket, det ska jag ta som mål att försöka att förbättra. Samt att jag ska sluta vara så bitter och tycka synd om mig själv och istället ta sats och hoppa. Våga satsa och hälften vunnet är det sagt och det tror jag på. Egentligen.


Just ja! Måste ju berätta att jag har haft en massa kvalitetstid med Jessica vilket har varit helt lovely! Går inte att bli besviken med henne och jag är så Glad att hon kom hem under Påsken :)

    Nu ska jag ta mig i kragen och ta vara på min lediga dag!

choko!





Gud vad skönt att äntligen få ha en ledig dag imorgon. Inga burgare, inga människor som gnäller, ingen cykling till jobbet halv sex på morgonen och ingen inventering! Kan det bli bättre ?!
    Idag har jag varit och ridit Brightan och hon var ju bara på topp idag. Mjuk och följsam och bara sådär bra som hon kan vara ibland när hon har humöret med. Efter det åkte jag hem och har just ätit en delikat middag bestående av bland annat en grekisk fetaost sallad med bönor och ägg . En sjukt god kombination som jag varmt kan rekommendera!

Jag har även sökt till universitetet nu.. Måste bara komma ihåg att skicka in mina betyg då jag inte vet om mina betyg finns i den stora databasen. Kanske någon av mina värmlands/strängnäs/stockholms - exklasskamrater har någon koll på hur det där fungerar?
    Appropå dem så har jag fått en inbjudan till Hannas 20-års kalas som jag inte vill missa för allt i världen, så har sett till att vara långledig den helgen så att jag kan komma ner och parta gärnet en helg med guldkornen.

Har en massa bilder från i helgen som jag måste få lägga upp. det är från Anna-Fridas 20-års middag. Jag för övrigt tänker inte ställa till med något dunderparty, men om det är någon som vill svänga förbi på en bit tårta och önska Grattis ärni välkommna på lördag ! Planerar utgång på lördag kväll så misstänker att 20-årsdagen kan bli med huvudvärk om jag inte skyddar mig :P 


                       

Poppisar

Popcorn i mitt hjärta, GUD vad gott det är !

Hemma från jobbet och sitter och ser TopModel och käkar popcorn. Gott är det vill jag lova. Strax tid att dra på sig lite vettiga kläder och dra ner på stan för att möta Sandra och sola mitt bleka fejs innan det blir Barista. Har jobbat hårt hela veckan och tränat massor med, så förtjänar en dags vila.

    Imorgon blir det till att åka till Brightan och stallet och imorgon kommer Jessica hem :) Så om allt går som jag vill så kommer jag att ta mig en tripp till Kolsta med och kanske ta en andra tur med Farasi? 
    Vad tråkig jag känner mig men jag har verkligen inget vettigt att skriva. Har ju mest jobbat sovit och ärit de senaste dagrna varför jag inte haft mkt till liv att berätta om. Jo just jag på lördag har Affe födelsedagsmiddag som vi ska på, det ska bli roligt i alla fall :) Snart min tur att fylla år med för den delen . 

Adjöken!