NYTT!
Den nya bloggen finns nu uppe på
vitalportalen.se

Gå in på sidan och längst upp finns en kategori som heter träning. Klicka på den och mitt namn kommer upp.

Var och tävlade idag om ni är nyfikna på att läsa hur det gick ;)

Sprudlande!Grilla måste vara Guds första gåva till urmänniskan! Spelar ingen roll vad man grillar, det är lika gott vad det än är. Korv, Kött, Kyckling, Fisk, Grönsaker you name it och det kommer smaka 1000 gånger bättre grillat.
Gårdagskvällen spenderades på studentvägen där Gustav hade bjudit till födelsedagskalas såhär mitt i tenta-pluggs veckan, vilket han gjorde alla rätt i :)

Massor utav mat, tårta och GODIS. Var så hög på socker då jag och Kajjan cyklade hem att det kändes som om ögonen spann runt i skallen. Det bidrog till lite lite sömn inatt men då jag väl kom igång med rullandet imorse var jag på toppen utav alla berg! Energin var gränslös när jag väl vaknat till och rushen utav endorfiner var GALEN.
 
När jag kom hem slängde jag i mig lite proteiner, två bananer som svaldes ner med lite kaffe och därefter begav jag mig till gymmet där det blev många sett marklyft på 100 kg (!) knäböj samt crosstrainer. Nu börjar jag landa här hemma och intar frulle två med kesella, musli, mackor med ägg samt saft och kaffe :)
Om en kvart kommer en vän som ska få sig en helkroppsmassage och efter det blir det Plugg , antingen i solen eller på BMC med gänget.


Snart kommer jag att byta bloggportal. Kika in där vettja och förbered er på en massa tränings/brottarbloggande !
www.vitalportalen.se anti

Jag gör ALLT för att inte plugga :P

Kanske man ska ta sig en löprunda? Vädret är ju nice och jag har spring i benen. Belöna mig med en löprunda då jag åstadkommit såå mycket idag ?:P
Haft föreläsning om nedsatt muskelfunktion, brottats och tränat svep och lås, youtubat alla svep av samma karaktär jag kunde hitta, gjort cykeltest själv samt på Kajjan, gått till gränby och köpt lipsyl, gått igenom tenta och smärta med klasskamrater samt Undvikt att öppna fyss sen jag klev ut från BMC.Bokat biljett till Karlstad har jag med! den 13 /5 kommer jag ned minsann och slaggar på antingen Idas eller Scottans soffa fram tills helgens tävlingar på Karlstad Ridklubb.
Tänker våldsgästa platsen där min brottar-karriär tog fart med, KasernHöjden
KOmmer bli en bra KristiHimmelsFärd, det känner jag redan nu !


I helgen är det grapplingligan för första gången för min del. Ska bli intressant och kul samt att Mattias har lovat att bjuda på grillade hemgjorda hamburgare efter. Bra uppladdning inför tentan på måndag.

Nej det blir banneMIG en löptur!SolLjus varde det :)


Morgonstund har Guld och det ÄR ett FAKTUM :)
En morgonrullning i ottan tillsammans med solens strålar som skiner in- kanske inte hade bästa flåset idag men Valborg måste ju visa sig lite annars har det vart för mesigt ;P Dock känner jag ändå någon form utav förbättring. Även om det inte är världens högsta tempo så börjar saker och ting sakta befästa sig... I Like !


Igår rev jag av en massage på en nöjd Linus med. Dock tror jag att jag ska sluta prata med folk jag masserar. Blir så mycket surr att tiden rinner emellan mina fingrar, men trevligt var det så inte någon ont i det. Kom dock inte i säng förens lite för sent då jag efter en kvällspromenad åt lite för mycket kvällsmat. Men är man hungrig som en varg är det bara att passa på. Hunger är den bästa kryddan !


Idag är det avslappning och tenta-plugg för hela slanten samt att jag tror att jag ska lägga in ett rygg-pass ikväll. Taggad som bara den då jag lästae om lite övningar på
bellaeklund.blogg.se


Have a good day in the sun !
2ndDagens tävling i dressyr gav en finfin utdelning och en andra plats :)
Jag och en häst vid namn Milton skrapade tillsammans ihop poäng nog att föra mig till SAM och Karlstad i Kristihimmelsfärds helgen.

Kanske blir det då till att passa på att hälsa på Hilti Karlstad . Och större delen utav ViSex gänget kanske kan sammordna en dejt? :D

ValborgsKaos i Uppsala


Oh My God! Jag visste att det skulle vara galet mycket folk i stan den här helgen, men jag kunde aldrig föreställa mig detta! Det var miljarders miljoner männiksor i parken, folk från hela landet. Mestadels ungdomar och "yngre vuxna" men även några äldre fanns där och representerade sin ålderskategori. Och alla bara var glada och nöjda med livet. Solen har skinit, värmen varit svettig och champagnen lite för god. Årets första jordgubbar har intagits och jag har fått äta en massa läkerheter från Kinnas kök, En turkiskt restaurang/pizzeria, Ica Luthagen mm.

Kvällen fortgick med fotboll borta hos Staffan, brottning på gräsmattan och i korridoren till Malin. Satte Sven på plats med 3-0 i matcher . En galen kväll med olika korridorbesök, vansinnesfylla, lite dansande. att få uppleva allt detta med en Sofia och mina vänner och nya bekanta  har ju bara gjort helgen till en TOPPENHELG!

_______________________________________________________________________

Idag lämnade jag av Sofia och tog en promenad genom staden för att hämta min cykel som jag lämnat vid ekonomikum. Ett cykelstöd fattigare men det får man offra ;)
Staden var i spillror och det var så nedskräpat så ni kan aldrig tro, man måste uppleva det!

Imorgon är det dressyrTävling och uttagning inför SAM-tävlingen i Karlstad den 16/5. Wish me Good Luck :)