Party-weekend

Då var den lediga helgen över för den här gången, och så sjuk roligt jag har haft det! I fredags blev det en mysig hemmakväll med kycklingfileer, ris, currysås och ugnsrostade marinerade morötter. Till detta såklart ett gott vin som blev mer än ett glas. Därefter mörk choklad och lite drinkar innehållandes bland annat kaffe, bayleys och kahlua. En bra kväll som inte kunde bli mycket bättre än så.


Lördagen bjöd sedan på en shoppingrunda på stan med Sandra då jag handlade lite nytt till garderoben och sminkväskan. Dock hade jag hoppats på att hitta lite mera linnen men verkar som om jag blivit kräsnare vad gäller kläder och hittade inget direkt som jag fastnade för.
Efter stadsbesöket bar det av hem då jag lagade till en god middag med fisk, svampsås, ris och återigen marinerade morötter. Till detta även vin och efter det satte jag igång och blandade en massa drinkar och gjorde mig iordning inför Nathalies party.
Klockan åtta tog Donkengänget bussen till Timrå och MerloSlott för att parta gärnet tillsammans men var ganska segstartat måste jag påstå. Försökte att agera lekledare men tror mest jag var ett störningsmoment för de andra : / Dock hittade jag en likasinnad och dansant vän bland mina arbetskamrater ¨så jag och Sofia shakade loss rejält där mot slutet och vi fick även med oss Rickhard och Mattias upp på dansgolvet.
Efter ett tag tröttande vi på festen och så tog vi en taxi till stan, men där skingrades vi sedan efter att jag varit med Mattias hem och hämtat hans tvätt i torktumlaren. Han hade glömt sitt leg och vände hemåt igen medan jag istället gick ensam till Stadshuset och mötte upp en Glad Viktor. Vi ägde ut på dansgolvet ett bra tag innan vi tog bussen hem, nöjda och belåtna.


En rolig helg där jag upptäckt många nya sidor av folk, och det har bara varit till det positiva. Eller ja, okej Nisse du är allvarligt arbetsskadad, Sofia du dansar gärnet och det gör inget att du är 110%, Wigus jag har aldrig träffat en tjej som gillar wiskey och cola på allvar, Bodda har en fin lägenhet med drömläge och Nils du måste nog köra lite anger manegement ; ) Jag hoppas dock att allt gick väl, Jag och Mattias gjorde allt för att rädda dig!


Down

Idag har jag blivit stolt ägare utav ett träningskort på EGO. Så nu kan jag stryka det från min saker jag vill ha lista. För 270 :- i månaden är det fritt att hänga i gymmet, pumpa på något av deras styrkepass eller varför inte svänga runt på deras dansspass eller få lite själa frid med Yoga. Det sistnämnda skulle jag tacksamt ta emot nu kan jag säga. Skulle vara sjönt med lite själafrid just nu.

Blev sent igår innan vi blev färdiga på jobbet och eftersom jag skulle ha Brightan idag for jag till stallet innan jag åkte hem och sov. Dock ingen ridning för det var jag alltför trött och sliten för. Sedan har jag sovit till klockan tre innan jag vakande av en enorm hunger. Övervägde först att äta något riktigt men, nej jag var så grymt sugen på gröt med kanel  och lingonsylt så fick bli det . Maten har fått vänta tills nu, det blev en gårdagens men inte helt fel faktiskt. Snart tid att börja igen, sista natten med stängning, ikväll grabbar blir det till att diska som aldrig förr! Sista helgstängningen med min skiftledare, men bara att hålla gott mod!


Är nere i någon Winnerbäck-period nu och jag känner att jag kan associera allt han sjunger om till mig själv. Läskigt.

Det finns ett ord om vad jag lider av, men jag har glömt det nu

Tidvis har skakande lagt sig

smeten

Som nämnt så jobbar jag stängningshelg denna helg och ska egentligen ligga och sova fram till två tre på dagen, men när solen skiner in genom persiennerna och tröttheten lyser med sin frånvaro är det lika bra att ta sig i kragen och stiga upp, även om man bara sovit i sex timmar. Det får väl räcka för idag om jag inte tar en powernap innan kvällen.

Steg upp med gott mod då jag skall göra något spännande idag, men dagen måste ju naturligtvis börja med en kopp kaffe och eftersom det är helg, även skummad mjölk upp till kanten. I bakrunden hörs Tracks i P3 och ugnen ger en arom av drottningmuffins som sakta sprider sig i lägenheten. Härligt!
Frågan är nu bara hur jag skall lägga upp dagen idag. Sminka till sig och fara innan halv tre känns som en bra plan, men måste ju se till att ¨muffinsarna blir klara och hinner svalna.


Blåbär/Hallon muffins aka Drottningmuffins

125 g margarin
2 dl socker
2 ägg
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
2 dl bär


Vispa runt allting men rör ner bären för att de ska förbli hela. Smeten är också ganska god så smaka gärna på den med



Nej hög tid att göra sig iordning och fara. Kom förbi Donken ikväll, because it's there you find me ;)

Vackert

Har spenderat två dagar i Östtjärn och det är verkligen den bästa platsen jag vet! Igår red jag Blossom 1½ timme ute i skogen och Brightan 1 ½ timme i skogen men också på plan, och vi vågade till och med oss på några skutt över ett litet kryss. Jag blir allt mer och mer vågad av mig . En vacker dag kanske jag vågar lägg upp bommen på någon "riktig" höjd, men inte än . Lite i taget.

Efter det hade jag en myskväll med pappa som innehöll tacos, vin, massage och cashewnötter. Verkligen verkligen underbart att spendera lite kvalitetstid med pappsen. Tack så mycket för det!


När jag vakande imorse var det första jag såg solstrålarna som reflekterade sig på sjön och jag blev varm i hela kroppen. Det var så vackert och det är bland annat varför jag älskar Östtjärn. Det är till och med vackert på hösten och hösten hatar jag över allt annat i vanliga fall. Tog en ridtur på Brightan med idag innan jag for tillbaka hem till staden. Nu börjar det att bli tid att sova någon timme innan jag börjar jobba. Jobbar stängning heela helgen, men det följs utav en lugn arbetsvecka så jag ska inte klaga alls.


Kändes som jag behövde den här lilla minisemestern och tänka. Jag behöver tänka mycket nu och jag tänker bäst själv. Eller tillsammans med en häst.


___________________________________________________________________


Jag vill ha väldigt mycket just nu. Jag vet bara inte vad jag ska lägga pengarna på, för jag känner också att jag inte kan få allt.

Morgonrock

Årskort på EGO

Party-linnen

Kjolar

Stövlar

DVD

Ljus

Vart ska jag börja tro? Lönen kommer till veckan i alla fall..
Fick även brev idag från Akzo. Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig för att de slog som tusan. Det lugnade dock snabbt ner sig då det första jag läser är  "Tack för din ansökan, men tjänsten är tillsatt".. SUCK!


Rubrik



Gör mig inte ont. Jag vet att jag är dålig på att berätta saker för dig, och det är jag ledsen för. Jag lever för den jag är och jag har mina strategier för hur jag ska orka med vardagen. Saker jag måste göra.
De flesta vet om hur jag är och hur jag funkar.  

  • Dåligt morgonhumör
  • Lättretlig
  • Seriös
  • Hängiven
  • Bestämd


Många förändringar händer, men mycket är också en del av mig. Och de tar stor plats i mig och är det som formar mig. Jag stör ingen utan är bara mig själv.



Servis_manya

Åh äntligen lediga helgen. Härligt att vakna upp utan att höra väckarklockan ilsket ringa för att påminna om vardagen.
Startade dagen med att stiga upp och äta  yoghurt för att sedan fara ut till stugan oh ta en tur i skogen på Blossom. Solen sken men kylan var bitande. En riktig höstddag kan jag lova att det kändes som. Men luften var frisk och det var ganska mysigt ändå. Det enda negativa är att när man kommer tillbaka så fryser man så att man skakar som ett asplöv eftersom jag inte lärt mig riktigt hur kallt det faktiskt är. Tänkte ju att solen sken ;)

Därefter bar det av till Farfars 75-års mottagning där jag hjälpt till i köket hela dagen. Jag har diskat, fyllt på faten och fyllt på glasen, hälsat alla gästerna välkommna, torkat och dukat av samt ätit mängder av den godaste toscakakan . Och mängder av  farmors underbara gravade lax förstås .
Dock kände jag nu när jag kom hem att jag nog inte riktigt är 100% frisk då jag känner mig lite hängig och svullen i halsen, men blir väl lätt så när man står i draget på jobbet. Alla andra klagar på att de svettas, medan jag gnäller över att jag håller på att få köldslag. Jag jobbar nog inte tillräckligt hårt eller lika mkt som de andra ;)

Nej, nu ska jag ge fotbollen en chans innan jag kryper till sängs. Barcelona mot Racing, vem vinner tro? :P

Trevlig kväll och Godnatt

höstmys

Äntligen ledig dag och jag kan säga att öppningarna på jobbet har åter igen skadat mitt sinne. Vakande inatt utav att jag stod upp och Viktor frågade vad jag gjorde. Jag funderade ett slag och kom sedan på varför jag ställt mig upp. Jag skulle fylla på med mugg-lock i Driven innan Nisse kom :O Vadå skadad ?!


Och när vi endå är inne på konstiga drömmar så drömde jag något så fruktansvärt i förrgår natt. Alla vi Sex var ute och flög i olika plan och vi var två och två i varje. Men planen störtade ett efter ett och jag vet att jag vakande av att vara helt gråten och inte alls utvilad. Det var riktigt hemskt och jag var skakad hela morgonen. Jag har försökat att leta upp vad en sån dröm kan bero på och förökt att tyda den, men jag gissar att det kanske handlar om att jag är rädd att förlora mina bästa vänner till någon annan. Men samtidigt så vet jag att thats the way it is, och att jag måste acceptera det som är idag. Vi går alla våra egna vägar och vi kan inte alltid vara beroende utav varandra även om jag vill det.


_______________________________


Nu sitter jag i soffan med min andra kopp kaffe framför mig och bara myser. Det är väldigt höstigt ute och lägenheten doftar utav en nygräddad äppelkaka. Hade jag haft en fungerande kamera hade jag dokumenterat den, men tyvärr har mina kamera havererat, så bilder får allt vänta. Ska strax göra mig iordning och gå ner till stan och kolla på lite tavlor och köpa mera ägg och mjölk så att jag kan baka lite mera. Har en massa äpplen som vi fått utav svärmor Gun som det skall bakas med innan de blir dåliga. Äppel/kanel muffins blir nog mitt nästa bakprojekt. Någon som har något annat förslag på något man kan göra med äpplen? 


Sen ska jag packa väskan och åka och simma med Affe och jag ska Basta vill jag lova! En eftermiddag ägnad åt välmående för mig, because Im worth it ; ) 


Som avslutning måste jag bara säga att jag har något unikt, något som ingen annan har och jag hoppas att det kommer vara för evigt. En människa som är mig nära som alltid finns. Jag är nog inte den lättaste att ha och göra med jämt, men Du är otrolig och verkar orka med mig trots alla
stormar

mhm

då har jag jobbat helgen ut och öppnat idag, men nu är det allt ledigt i någon dag. Tänkte börja med att jogga bort till granlo och hämta mitt gamla nintendo som legat och samlat damm ett tag hos mor och far och nörda det nu i veckan. Men ska också hinna med Farasi och Blossom, det blir den friska luft jag får i mig. Samt simma imorgon och kanske, kanske göra ett bus som jag längtat efter vääldigt länge nu...

Kanske att man ska bege sig ut i svampskogen en sväng igen med? Beror på vad vädret tänkte komma att bidraga med för skogen och regn är en mindre rolig kombination som jag gärna avstår, men läste att tidningen hade hopp om uppehåll. Men också att hösten närmar sig med stormsteg.
När jag klev upp och cyklade iväg imorse var det 5 grader! Var bara mössa och luva att dra på sig och gömma sig för den kalla vinden.

I helgen är jag ledig och farfar fyller år. Ska hjälpa farmor har jag lovat med att servera och hålla undan på mottagningen. Jag gillar att hjälpa farmor och så brukar det alltid vara fullt med gott att äta och dricka, så why not liksom?

Nej på med jogging OutFitten, nu är det granlo nästa :)

Vi är Greeat

Vilken toppen vecka vi har haft på jobbet! Vi har stängt 02,30, 02,25 för att sedan avsluta med 02,20 och då är det tänkt att man ska vara klara 02,30 men vanligtvis är de flesta inte  klara innan tre. Det är The Team verkligen, dock saknar vi Wigus så blir aldrig DreamTeam igen, men nära på .

(Notis till Helene, jag tänkte skriva klar men jag tänkte på mitt skrivspråk och skrev till ett extra A) 

Och Anna My Friend ringde igår när jag satt och hade rast och jag blev såå himla glad över att höra hennes röst. Dock har hon lagt på sig någon mystisk GöteDialekt, men det kan jag nog unna henne då det lät som om hon hade det hur kul där nere i Lund. Jag önskar dig allt gott Anna och så höres vi av snart igen. För jag vill veta mera om det där med förfalskningar och vattenpipor då du inte är hyper och uppe i 200 varv ;)

Nu ska jag cykla ner till staden och hämta bilen för att bege mig till Östtjärn och till Blossom. Ska nog ta mig en rejäl tur idag nu när vädret för en gång skull tillåter. SEdan ikväll har jag lovat att vara chaufför åt mammsen och pappsen som ska på en pampig födelsedagsfest för kommunalrådet uppe på Södra Berget.

Have a Nice Day!

Sant

Människan är ju född av människan, (logiskt) och den första man ser när man kommer till jorden är sin moder och det är den människan man knyter sina första till band till. Den person kommer förmodligen att vara den viktigaste personen  i ditt liv efter det och det är ju inte så svårt att förstå.

Under uppväxten är man förhoppningsvis omringad av folk som vill en väl och det är de människorna som formar en till den man blir och den man är. Visserligen kan man bluffa sig igenom mycket, men de som står dig närmast kommer alltid att konfrontera dig med ditt verkliga jag.

Man kan gömma sig för mkt men inte för sig själv, det är också ett faktum. Så om man undviker sig själv så gräver man också sin egen grop och den kommer bara att bli djupare och djupare så länge man förnekar verkligeheten och ens sanna jag. Du kan aldrig ljuga dig igenom livet för då kommer du inte att orka med det.

Så för att man ska känna sig 100% är man beroende utav att ha folk som bryr sig om en och att man har en familj som stöttar en i alla lägen. Och jag vill bara avsluta med att säga att jag har allt det dära och lite till . Tack för att ni alla finns hos mig, närhelst jag vill och behöver .