Önskelista

Eftersom min 20-årsdag stundar och folk blir tokiga på att jag inte vet vad jag önskar mig så lägger jag upp en önskelista:


Bokhylla

Joggingskor

Sängkläder

Sängöverkast

Presentkort IKEA


Bokhylla Star(mobelhuset.se)


NIKE A ST TRX+ 11 GTX W BLACK / GREY


whttp://www.stadium.se/sport/traning/loparskor/086266/nike-a-st-trx-11-gtx-w

Vin- Druvor

Jag har just inföskaffat ett kilo vindruvor och sitter och blickar ut i vårsolen. Härligt härligt ser det ut och ska snart dra på mig ridbyxorna och åka iväg till stallet för att ta mig en tur i solskenet. 
    Uscha vad jag känner mig vissen då jag tänker på att Värmlandsresan aldrig blir av.. Och Anna åker imorgon till helt andra breddgrader, till landet DownUnder. Jag kan bara hoppas att hon får det bra och att det blir en upplevelse utöver allt som en annan kommer få uppleva . Med min inställda resa innebär heller ingen Helene eller Adam vilket också är sorgligt. Men bara att hålla huvudet högt.


Har även skickat in anmälan till Timrå och betalat min License så den 26 april får alla dressyrnördar se upp för Brightan och mig ! Vi ska svänga runt och glänsa några varv i manegen. Ska bli jätteroligt då jag inte tävlat sedan i tvåan med Lillika. Måste kanske ta en kik på hur skitig Kavajen hunnit bli eller hur mycket damm den hunnit samla..


För övrigt trodde jag att det skulle bli vår nu, men som vanligt är man ju lite tidigt ute. Tog fram cyklen förra veckan och började cykla till jobbet, men igår snöade det rejält igen så cyklen får nog stå och vänta lite till innan den sätts i bruk på allvar.
    Sandra har också fått jobb på McD SJ så snart blir vi arbetskamrater, vilket jag verkligen ser fram emot ! Jag har ju för övrigt haft mina första alldeles egna skift i helgen. Har gått fint, jag har inventerat,räkant kassor, gjort felsalg och skickat folk på raster. Har varit en utmaning för hjärnan vill jag lova, så idag ska jag bara njta av min lediga dag!


              

Inne/UTE


Allting känns bra för att: 

  • solen lyser och det är bar mark ute
  • jag hittade mitt gröna kort
  • jag har god ekonomi
  • jag fryser inte konstant längre
  • jag jobbar dagpass när Affe har 20-årsmiddag
  • inridningen med Farasi går framåt
  • jag och Brightan ska tävla i april
  • jag har världens bästa sambo (Klyscha men ändå)


Allting är skit för att:

jag har ingen självaktning
jag är troligtvis folkskygg
jag är beroende av någon 
jag kommer inte hinna träffa Anna innan hon far
jag är för feg för att ta tag i saker som svider
jag är påväg att tappa greppet om saker och ting
jag saknar studentens lyckliga dagar...


Mardrömmar

Vaknade imorse av att jag bara ville skrika! Drömde en hemsk mardröm som jag tror kan kopplas samman med djurplågeri och det skumma var att jag sedan ser på nyheterna att grisar blivit utsatta för plågeri då de varit vakna under skållningen inför slakten.
    Drömmer handlade om att det var tre stora fåglar, en var vit en var nog någon slags örn eller något och den sista var nog en gam. Jag hade de i en bur inomhus, fast de fick flyga fritt med men jag kände att jag ägde dem och de var mina. Jag fick för mig att vi skulle gå ut, jag skulle ta med mig fåglarna ut i nöjessvängen, varför är oklart. Men till saken hör är att en av fåglarna, gamen blev illa skadad och flög till mig helt söndertramsad. Det var blod överallt och han skrek och jag vaknade som sagt av att jag bara ville skrika samt att jag var alldeles svettig. Undrar vad den  drömmen betyder..
 

________________________________________________________________


Igår när jag kom hem var jag slut i kroppen och slut i huvudet, men jag vet inte varför. Kände bara för att sova och aldrig vakna igen. Kände mig till och med lite ledsen, utan någon anledning. Tror att jag tyckte väldigt synd om mig själv, fast jag kan inte sätta fingret på varför. Allt var bara sorgset. Och choklad var det enda som hjälpte något, varför jag misstänker att det var alldeles för mycket hormoner i omlopp..


Satt och kollade på mitt schema just och inser att det är jag som själv ska ha öpningen på lördag ,söndag och MÅNDAG! Alltså shiit vad spännande men oj vad rädd man kan känna sig att the same time. Men gäller väl bara att göra det, utan att vara orolig. Är ju egentligen ingen skillnad från att öppna som skiftledare eller medarbetare bara att jag måste komma ihåg vart alla kanppar sitter som skall slås på och räkna alla kassor samt att inventera och fylla i HASP. Okej, det gjorde mig inte mindre nervös : /

STudent?!

Jag undrar varför SJ vill ruinera mig och alla andra med svindyra resor med tåg?! Satt just och kollade tåg till Karlstad och det kommer gå på över 1000 :- bara resan! Sen är det ju fyra dagar där vilket borde innebära MINST en kväll ute i svängen.  Uscha varför kan det inte kosta mindre så att man inte behöver känna sig ruinerad? Är ju lika dyrt som att ta bilen ner för tusan!!!!

Jag och syster ska sammanstråla i helgen och utnyttja våra presentkort på Marielles vilket innebär en helkroppsbehandling. Jag hoppas man får mycket massage : )
    Efter det blir det att dricka vin och bli fina . Blir fint med en girls-night tycker jag, var alltför länge sedan.


_________________________________________________________________


Jag söka utbildning till hösten. Har bestämt mig nu och bäst att bara göra det innan jag hinner ångra mig eller något sådant. Sjukgymnast tror jag, men ska kolla runt lite mera med innan jag bestämmer mig helt. Jag hoppas att det här är ett bra beslut och framför allt: RÄTT beslut.


Kanoners!

  Wow! Vilken helg det har varit. En massa bakande utav kakor, sockerkakor, tårtor och en massa matlagning med stek och potatisgratäng. Därefter följt utav fikande och ätande i gott sällskap.
    I lördags kom svärföräldrarna över på tårta och sa grattis till födelsedagsbarnet Viktor. Med deras hjälp blev långbordet framställt och potatisgratängen förberedd inför kvällen då det kom över 8 st på middag. Blev en två-rätters middag som verkade väl uppskattad utav gästerna- Riktigt roligt, även om jag var ganska nervös för att något skulle gå snett, men allt gick som smort.

Meny

Franska Rostbiff med potatisgratäng och röd-vinsås serverad med en grönsallad
Hallon/Jordgubbstårta med Irish Coffe
Efter middagen hade Viktor ordnat med lekar som innehöll både hjärnjympa och en massa toalettpapper. stämningen var hög vågar jag nästan påstå. 
Efter det begav vi oss ner på krogen där det rök om mig och Sandra på dansgolvet . Vi dansade gärent och jag träffade mycket kändisar som shakade loss med gott mod. Kan inte säga mer än Tack till alla er som gjorde kvällen till en succe !

________________________________________

Idag har jag genomfört min vertifiering på jobbet och numera kan jag titulera mig för handledare. Det började en ny tjej idag som jag har utbildat och jag tror att hon hade det lika roligt som mig idag. jag hoppas att hon kommer trivas och stannar hos oss, för trots att hon var ny kändes det som om hon hade koll på det mesta efter en timme. Ambitiös och trevlig var hon dessutom!
IMorgon blir det jobb i någon timme innan jag ska ta och tagga till inför boxning på kvällen, hoppas att Hanna är ledig och kan hänka på imorgon. Behöver mig en rejäl utmaning!