sommarsol

Sommaren är verkligen här på rktigt och det är strålande sol hela dagarna och det är VARMT. Väldigt varmt, speciellt på jobbet. Inne kan det bli uppåt 40 grader då fritöserna står på jämt och grillarna likaså.

Igår var jag och Sofia på ett cireklfys pass vilket har resulterat i en hejdundrans träningsvärk idag. Jag har ont i rumpan, axlarna, armarna och jag vill inte säga hur mkt triceps värker . Men jag kommer bli dunderstark och bäst i världen så det är det värt  ;D
    Skulle vilja säga att jag tror att jag har hittat en mycket fin bra vän i Sofia. Vi är ganska lika, fast ändå väldigt olika och jag tror det är det som gör att jag gillar henne så väldans mycket.


Min kamera försvann spårlöst hos Högbom i helgen också :( det var mindre roligt o ch jag hoppas att den snart kommer till rätta för jag gillar min kamera. Och jag har ingen lusta att köpa en ny när jag just fick den här kameran av pappa...
    Nej om man skulle ta och ta tag i saken och försöka locka med någon på en promenix i det fina vädret. eller kanske jag ska städa skafferiet lite..?  fast det kanske är något man gör när det regnar . ?

Jo! Ni måste läsa om en tjej som heter bella! Jag älskar att följa hennes blogg och rekomenderar den starkt vidare!  bellaeklund.blogg.seDen här fina bakisbilden la min kära mor ut i tidningen när jag fyllde 20 år


VårRuset och sommarvärme

igår gick loppet av stapeln. Igår sprang vi vårruset och jag kan lova att jag sprang. Dock var jag knarkad upp över öronen med ipren och halstabletter då jag började känna av halsen lite smått, men det skulle INTE få hindra mig att ta i från tårna. Så efter en bra start så kom jag i mål som 12e person mycket nöjd och belåten med min insats.
    Efter loppet väntade vi in resterande i vårat TeamMcDonalds och efter det blev det en hurtig picknick med wraps, mackor yoghurt och choklad :)  Tyvärr var inte vädermakterna på vår sida då det var ganska kallt så picknicken blev kort men intensiv .


Jag har för övrigt köpt en ny telefon, men det är samma nummer som tidigare. På lördag bär det av emot Gnarps ryttarförening tillsammans med Brightan och Therese för lite dressyr-tävlande igen. Ska denna gången se till att vi faktiskt kommer i tid och inte tre ekipage innan det är dags för start. Ska satsa på en bra framridning den här gången.Förhoppningsvis kommer vi inte hem alltför sent på lördag och då är det palnerat en utgång med Sofia, vilket var vääldigt länge sen nu igen. Min bästa danspolare ever och jag ska ut i nöjessvängen och se vad sundsvall har att bjuda på. Förhoppningsvis så kan vi locka rikard till att få grilla på hans altan före, det hade ju varit  nice. Och han är ju inte den som brukar banga så ska nog inte bli några problem :)Igår fick jag för första gången träffa Jessica AFK (away from keyboard) efter operationen. Jag hade haft lite magklumpar eftersom jag trodde att jag inte sklle kunna känna igen henne, men det gjorde jag ju som tur var så inga problem. Vi tog en tripp till stan och jag har shoppat loss för 2000 kr! Har nog inte handlat såhär mycket sen jag och framor tog en dunder-shopping-tripp för 10 år sen. Men nu har jag en hel drös nya OutFits som kommer väl till pass nu i sommar .