Dans-bander

Igår steg jag upp tidigt och for och red Brightan i ett vinterlandskap utan dess like. Slasket har lämnat oss för riktig vinter och i Östtjärn låg snön orörd. Gissa hur kul det var att bara flänga runt och galoppera ÖVERALLT :) 
Har varit så isigt under en längre tid nu och äntligen fanns möjligheten att bara gasa och det tog jag och Brightan vara på. Så även idag för var uppe även imorse och flängde runt så att snön yrde !


Igår ikväll ringde också en förfriskad och glad Syster och föreslog en danskväll på aveny vilket resluterade i ett glas vin och någon cider med styrdans . Var ett bra tag sen jag var ute och dansade så var Ringrostig som få men lätt att jag kommer återvända med lite mera självförtroende. Att bugga loss är så himlans roligt, måste bara komma in i gängorna igen, får bjuda hit Anton, han är ju min trogna danspartner :) 
 Min syster har en tendens att anamma uttrycket "dansar aldrig nykter" så hon var bra i gasen och jag älskar henne för att vara så galen ;D 

Nu ska jag nsart hoppa i duschen och göra mig iordning för att möta verkligheten lite grann då jag ska äta lunch med my most precious. Sedan är det jobb 15,30-00,30. Tur att jag och Sofia har kommit på en ny grej man kan göra i driven, så om vi får tråkigt någon gång under kvällen så vet vi vad vi ska hitta på ;D


Kommentarer
Postat av: Nisse

Hahaha! härma inte mig bara:P

Postat av: sofia

Ja, favorit i repris ikväll:)



Men styrdans Sophia inte kan jag det heller!

2008-12-05 @ 15:09:42
URL: http://frokenengstrom.blogg.se/
Postat av: Erik

Var bara tvungen att höra hur livet leker uppe i norr ? Allt bra ocv. ?

Kram

2008-12-06 @ 21:42:34
URL: http://erikbrodin.blogg.se/
Postat av: Adam

springa i snön låter mysigt, här ikarlstad smälter det bara...=(

2008-12-06 @ 22:44:05
URL: http://adamraaf.blogg.se/
Postat av: sesskan

Jag har styrdansat de senaste två gångerna jag varit ut. ;) Bugg funkar alltid vill jag lova. Åh, jag längtar tills när jag får komma hem och leka med dig och pojkarna!!

2008-12-07 @ 20:40:26
URL: http://www.jessicas.nu
Postat av: Thomas

Ja tack! :)

Frisk lagom till på onsdag när jag ska jobba igen iaf :p

2008-12-09 @ 00:18:56
URL: http://www.efterliven.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback