Nya planer

Just som ja trodde jag gick av mitt sista pass på jobbet så ändras allt i en handvändning. Jobbar fram till och med den 20e vilket ju är toppen, för alla pass är välkommna att bättra på min ekonomi samt att jag ju trivs så bra med det jag gör.

Men problemet var att jag hade en ganska viktig läkar-tid inbokad och en kryssning att riva av.. Men som det ser ut nu blir det nog inget dera då jag som vikarie måste jobba de passen som givits mig. Men sånt är livet och det kommer förhoppningsvis bli bra i slutändan..Just gott av efter 48h på jobbet, och idag har minst sagt varit produktiv! Kom hem och åt brunch för att maxa depåerna inför ett kommande intervall-pass på gymmet. Körde 10 min intervall i backe på bandet (20- 10 sek), därefter samma upplägg rodd. Tabata intervall x8 för mage, bröst och ben samt 20-10 sek på cykel 10 min mellan samtliga positioner. Svetten rann, det lovar jag men kände endå att energi fanns kvar så gick in i gymmet och körde baksida axlar i maskin, flies och hulken i CC för att avsluta med magrotartion i maskin.

Efter det en snabb vända in till staden, hem igen för ombyte till stallkläder och så en sväng till kolsta för att svänga runt Farasi som var på tårna idag. Nu har jag just kommit hem och börjat laga mat och sippar på ett glas rött innan det bär av upp till G-hooden och Nisse och Thomas :)
Take Care!

Kommentarer
Postat av: Anna Helena - Bra blir det alltid

åh, grattis! att jobba är alltid bra, som student är ju pengar inget man har så mycket av. Och du verkar ju hunnit med lite annat än att jobba också!

Postat av: Martin

Kul träningsblogg du har. Vore kul om du la till den med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html så fler kan hitta den. Lycka till med träningen även i fortsättningen!

2012-03-23 @ 10:44:44
URL: http://styrketraningsprogram.weebly.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback