Härligt

Idag har jag fått några kommentarer som fått mig på bra humör. Det är verkligen viktigt att man får höra att man är bra emellanåt att man duger och fixar det som man håller på med. visserligen ska man ju säga det varje dag till sig själv, men det blir ju lite annan känsla när någon annan påperkar att man är bra, eller för all del HÄRLIG
"Nej, men du är riktigt bra, smidig och så. om du fick möta någon i din egen storlek skulle du vara grymt bra"

"Shiit vilken ork! Du har en jävligt bra kondition"  

Jag tycker om mina brottarpolare


Trötter dag

det blev en hejdundrande helg minsann. Inte trodde jag då att det skulle bli något party av men man lever ju bara på helgerna eftersom man på veckorna inte har något liv. eller hur man nu vill tolka det , det är frivilligt.
Jobbat skolstallet 16 ½ timme och donken 3½ så i helgen har jag tjänat in kosing kan jag lova. 20 hela timmar har jag avverkat med betald tid + OB. jag har vart på bio och sett Saw 4 (vilken är en av de bättre Saw-filmerna) och så hann jag vara med om ett något annorlunda party. inte ofta partypojkar däckar så ; ) shiit jag har verkligen vart effektiv. har ju tillochmed hunnit med att hälsa på moster Ulla och Lars i Kristinehamn! JAG ÄR HÄRLIG

Idag fick jag min första lön från McDonalds för det jag jobbat i oktober. jag är stolt och känner mig vuxen. jag har ett jobb och jag hinner samtidigt gå i skolan och ägna tid åt mig själv. dock måste jag nog börja ta lite av egentiden till skolan nu, har galet mycket att göra men det handlar om att bestäma sig för vad man ska göra och att göra rätt prioriteringar.

Hade det första balenmötet idag med de andra skolorna, så imorron ska jag ringa CCC och höra om de möjligtvis har en lokal att erbjuda oss den 5 juni :D

Om vi ska återgå till helgen så har jag också märkt av en lite mindre bra sak. Jag trodde inte att jag var av det "sotiga" materialet. jag trodde inte att sånt skulle gnaga i kroppen på mig för har nog aldrig upplevt det tidigare. men tydligen känner jag nog mera än vad jag vågar erkänna...vilken kväll!

Ojojoj ved den här dagen har gått från det enda till det andra!
Började med att jag hade jouren i skolstallet så där har jag jobbat hårt hela dagen. sen kom kvällen och jag tänkte att nu ska jag nog popa popcorn och känna lugnet till en film, men icke! nej då var det ju fest hos helene då.. och ida hade bil så visst, vi tar och åker dit och pratar lite. Ida skulle bli lagom full och jag skulle köra hem.
Vi kommer in och allt folk är bara jättetrevliga och stämningen är på topp. Plötsligt vänder allt på en femöring och inget blir vad vi hade väntat.
och nu sitter jag här och lyssnar på winnerbäck och försöker få med mig ida och scotty i bilen så jag får fara hem och sova i alla fall tre timmar inatt men det går inte riktigt bra.. för ida har minsann hittat en pöjk som känner Pia och Pelle! haha

Nej jag låter de hållas fem minuter till, men sen är det hemgång för våran del! uppdaterar med lite bilder till veckan för det kan behövas efter allt stök och stoj;D
Kan i alla fall säga en sak; Henka Wahlgren innehar rekordet på att svepa en liter öl ur en slang. försök slå 5 sek!

Långhelg

Dagen börjar med matteprov, och vart kan det leda tro? det kan jag berätta att det faktiskt var ganska skönt att få det gjort på en gång så att man slipper tänka på det mera. Massor av konstiga frågor och inre funktioner, inte konstigt att man blir förrvirrad och rör ihop allt till en soppa. men skönt att ha det gjort!

Ledigt imorron då! så det blir till att rida charesse där på morgonkvisten för att sedan fara till kristinehamn och hälsa på mina gamla släktingar Ulla & Lars. sedan tillbaka till skolan där jag kvällsfodrar pållarna i skolstallet och sedan är det in till stan för att gå på bio med helene och scotty. som traditionen lyder när vi går på bio så är det Saw 4 som gäller;D sen har jag hela helgen devoted till att jobba i skolstallet lördag söndag för att sedan ryka av med ett pass på donken på söndag kväll.

Frågan är när jag ska hinna vara ledig?image111


Lite bilduppdatering

I fredags var Hanna, johanna, emelie, stina och jag på nöjes för att se moneybrother spela. dock så hamnade vi först på en halvkul förfest innan vi var på plats men sen var det till min lycka florence valentin som var förband, vilket var mkt trevligt.
sen råkade jag bli lite för full så såg inte så mkt av moneybrother men hörde att de var bra :)
Lärdom av helgen: Drick INTE för många lakritsshots 
Sen fick vi våra jättefina studenttröjor i måndags som jag ida och helena snällt manekängar för er


Hemligheter

Om jag tänker igenom mitt liv såhär lite spontant så kommer jag fram till att jag har ganska mkt som jag inte delar med mig till andra. man har ganska mkt som man går och tänker på själv som man inte alls yttrar till ens sin närmaste. varför är det så? är man rädd för att bli konfronterad eller är det så att inte tål att höra den verkliga sanningen bakom ens eget resonomang. är man rädd för att förlora kampen om vad man själv egentligen ser som det ytterst viktiga?

Ibland blir jag rädd för mig själv och mina tankar. kanske det är därför jag väljer att inte dela med sig av dem. man vill helst bara glömma dem eller gömma dem långt inne där ingen kan se dem. man vill verka så tuff och stabil på utsidan men på insidan kanske det i själva verket håller på att krakulera totalt även fast man själv tror sig ha kontroll.

Jag känner att jag har kontroll. jag vet vad jag gör och varför jag gör det och så länge jag själv har kontroll och kan motivera varför så tror jag att jag har rätt och därför gör jag vissa saker i smyg, utan att någon ser eller hör. Frågan är bara den om det är det rätta?


image106


Tribute

Idag är en sån där dag när jag känt att jag vart väldigt positiv och glad, fast på samma gång lite smått bekymrad. Känns som om jag måste vara extra glad och positiv de dagar som jag vaknar nu i denna mörka tid annars så bryter jag ihop. Ganska knepigt att jag inte, trots efter så lång tid här nere endå inte känner mig riktigt hemma. de jag bryr mig om mest finns ju här runt mig, och jag vet att de bryr och älskar mig lika mkt tillbaka, ändå känns det inte helt fulländat.
Studenten hägrar och den 3 december är det dags för mössprovning inför studenten. åhh vilken lycka var min första tanke för att sedan gå över i ett visst vemod och tvekan. studenten? vem jag? Redan?! fast endå är det enda jag tjatat om sen i september dessa studentmössor. alla våra luncher då vi bara sitter och snackar skit slutar nästan alltid med att vi nämnt att det verkligen ska partas till våren för det är våran sista tid. frågan är om det är våran sista tid. vem har bestämt att vi ska förlora varandra? Ni är mina stjärnor på himlen som får mig på det bästa humöret, även när allt bara verkar skit och jag bara längtar hem till Viktor.
Ni är fem helt unika brudar som helt enkelt är underbara

Tackimage103image104


Onda ben

Mina ben mår inte bra idag. eller mina benhinnor snarare, har galet ont i dem och kan inte riktigt förstå vart det kommer ifrån, kan de vara trötta tro? kände i lördags efter jobbet att jag var riktigt trött i benen men tänkte inte mera på det då men imorse när jag vakande kändes det absolut inte bra så beslutade därför att stanna hemma från träningen eftersom en massa slag och sparkar nog inte är det mest hälsosamma för tillfället.

Vad hände i helgen då? jo fredagn blev en lugn kväll med popcorn och varm banan. På lördagen hade vi Idas mammas lägenhet helt för oss själva så köpte Anna och Helene med sig thaimat till oss. Mycket gott och väldigt trevligt. sedan blev det till att spela ölspelet och jag har aldrig, dock ingen alkohol för mig! skulle allt iväg och jobba jag klockan 00.00. Lagom till att jag kom hem sedan vid fyratiden på morgonen möter jag de sista från brudarnas lilla "party" så jag missade nog en hel del där under kvällen tror jag ;)


Jag vet

Jag förstår vad du säger och jag vet vad du menar
Jag förstår varför du upprepar det gång på gång
Jag vet varför du skriker
Jag vet varför jag inte lyssnar

Jag vet att du vet och jag vet att du vill väl
Tyvärr är det jag, jag känner ingen annan
Vet inte hur man lever annorlunda
Jag vill bara vara ärlig mot mig själv så att jag kan vara ärlig mot dig
Jag vet att du har gett mig tid, men jag behöver mer


Egocentrerad

Vill kunna skriva om något som faktiskt du bryr dig om när du läser det. något som får dig att bara vilja läsa mera, men vad kan jag skriva om som är så intressant? känns som om jag inte har så mycket att komma med vilket känns ytterst frustrerande. allt jag kan skriva om är vad jag gjorde och vad jag ska göra. allt handlar om mig. Mig och det jag har för mig och vem intresserar det egentligen?

Fast även fast det känns som om den här sidan är väldigt egocentrisk så kan jag nog tycka att det faktiskt är min sida endå. tar inte så mkt plats egentligen och det känns viktigt och roligt att få skriva av sig och utvärdera dagen. kanske berömma mig själv lite extra för något jag gjort, eller tycka synd om mig själv när hjärtat blöder. kräver ju faktiskt ingen annans åsikt eller medlidande. visserligen är det roligt att just du som läser det här just nu faktiskt har tagit dig tid att läsa om just mig.image84image83image85

Negerbanan med ost??

då satt man ner, efter en lång dag med halvhårt skolarbete med en god gopp kaffe med skummad mjölk och en förträffligt god, varm banan med, tro det eller ej, men philadelfiaost. en riktigt mumsig efterrätt som jag kände för att unna mig såhär i höst/vinter mörkret. frågan är om man kan kalla det vinter än, det har ju inte ens kommit någon snö men eftersom det ju faktiskt är november tycker jag allt att det är lite diffust på definitionen av denna årstid. kanske något mellanting som hövi?

nu är det 44 dagar kvar tills jag får fara hem nästa gång. Är jag en nörd som håller räkningen eller får man göra det? inte för att jag längtar hem sådär extremt just nu, men har en känsla av att efter fyra veckor kommer det kännas ganska mycket att jag varit ifrån någon som betyder mkt, och då är det tre veckor kvar endå.. för inte längtar jag hem till granlo, det kan jag lova er. känner att jag kommer vara ute på ganska många hembesök hos någon annan så fort jag får chansen

Nej, nu är det hög tid att surpla i sig det sista kaffet och packa väskan. ska iväg och brottas lite och göra av med lite energi och förhoppningsvis har jag sällskap på bussen hem sen!

image82


Hunden i mitt livBulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". 

Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.

Vilken hundtyp är du?


Fulländat

Dt blev en riktigt lyckad kväll igår måste jag säga. trots disbyten som inträffade innan vi stack ut så hade jag verkligen superroligt. jag säger som chefen : "Det är tråkit att folk inte kan skilja på vad som är ditt och mitt"
men jag lät inte det förstöra kvällen , utan vi for ner på lyset och shakade bokstavligt talat hela natten lång.Måste säga att i goda vänners slag kan inget sabbas. En toppenkväll:D
när jag efter ex antal timmar på dansgolvet började fundera på refrängen och började promenera mot Max eftersom följet var hungriga konstaterade vi att det snöat rejält. så mkt att det till och med låg kvar på backen. så nu kan man väl säga att vintern är på intåg på allvar.

Just nu sitter jag och bara känner mig bekväm men sorgsen hos viktor. åker tillbaka till värmland imorron, vart tog veckan vägen?? nu är det sju långa veckor kvar tills jag har lov igen, och då kanske jag inte blir hemma eftersom mamma och pappa är i tankar om att bjuda med mig på en resa över jul och nyår. jag måste påstå att jag velar väldigt mkt eftersom det finns någon speciell här i sundsvall som jag är beroende utav... visst skulle en solsemester vara underbart, men två långa veckor med mamma och pappa? och utan min drog?image81