Vecka in igen


Då var den nya veckan igång, men nu när värmen faktiskt till och med börjar bli påtaglig så känns det ganska bra. det är så varmt på jobbet att man till oh med svettas om benen och jag är den som annars har gått runt med tjockiströja hela vintern/våren. Men trots det så gillar jag värmen, hellre för varmt än för kallt :)


Inatt hade jag en känsla av att ha RSL  vilket i folkmun är restless legs. Det ryckte och kröp i benen och jag kunde inte somna. Slutade med att jag fick gå och lägga mig i soffan för att inte sparka önder Viktor. :( Har inte känt såhär i benen sen den värsta tiden i trean , kan det vara stängningshelgen som är framme och naffsar av mitt innanmäte och sinne?

_______________________________________________________________


Har i alla fall haft en toppenhelg med:
middag på Alnö,
fikat med vänner,
sprungit med Sofia, 
varit på inflyttningsfest hos syster Sara med Nisse,
haft picknick på en äng mitt i skogen
samt tävlat
hälsat på mor och far                                       Herregud vilken effektiv helg alltså !

Nästa tävling blir 6 juni i Gnarp, får hoppas att vi har lite bättre koll på tiden den gången då jag inte red fram mer än fem minuter inför den här tävlingen vilket resulterade i en ganska halvtaskig uppvisning.. Bättre lycka nästa gång!


bildmassaker
Massa bilder från helgen upplagt. Nu kallar jobbet !

dunderhelg / jobbångest

Here we go again! Stängningsvecka.. Ångestframkallande, nästitill tårdripande och hatat. HATAT. En vecka av att sova bort halva dagen och andra halvan går åt till att jobba . Jag har just dränkt mina sorger och tyckt synd om mig med Ben and Jerry. Jag hoppas att det lättar snart.

Annars då? Jo det har varit en toppen helg som tyillbringats med bland andra Sandra, Therese, Elise och en massa pojkar av okänt slag. Har haft det roligt och dansat och sjungit en massa men också HeadBangat som gett mig en stel och nästintill död nacke. HeadBanga aldrig på fyllan om man vill kunna titta åt något annat håll än rakt fram. Bara ett litet tips ;)


Idag har jag och Sofia joggat runt ån och pratat om allt som händer och har hänt. Väldigt skönt och avkopplande. Nyttigt att ta en tur och låta endorfinerna ta över en stund såhär inför en vecka som denna. Får en att känna sig lite bättre till mots i alla fall. Ett tag. Jag har i alla fall en helg att se fram emot eftersom jag åker till värmlandsskogarna på fredag för att sammanföras med Vi 6 igen och även en massa andra från gymnasietiden. Jag tror inte på annat än succe ;D