Simpelt!

Japp japp, nu vet jag hur jag ska göra mig igenkänd när jag sitter på alla olika hästar. eftersom man inte kan koppla ihop mig med en viss häst så har jag uppfunnit (kopierat) den ultimata vinken som gör att alla kommer veta att det är jag. jag vinkar helt enkelt under hakan! för alla som sett busungarna så vet ni vad jag pratar om och ni som missat den supersköna filmen så lossas vi som om det var mitt egna påfund:)


 

"Fort, vad är det för nummer till 90 000?!"


Känner mig lite bättre idag, har ridigt både på lektion och efter skolan. kunde inte motstå andreas erbjudande;) visserligen inte sådär överdrivet hårt men kan lova att det tog på krafterna.
Något som är så fruktansvärt underbart är att jag verkligen känner att demonerna är näst intill försvunna. jag kan verkligen bestämma själv hur jag vill ha det och det är som om en stor sten rullar av mitt bröst .

Imorron ska jag träffa Anton, jippie!! har inte sett honom på ja låt säga 1 ½ år, har ju bara pratat i telen med honom sen vi var och dansade och han skjutsade mig hem ;D blir en fika imorron efter skolan och sen lite utbyte av tjänster, men mer säger jag inte, nej nej;)


image46
Norskens pålle Fribbe :D

Bulgariensjukan

Det är ju galet hur förkyld jag är nu! kan inte minnas när jag senast hade en förkylning likt denna. är helt slut och skulle lätt somna om jag la ner huvudet. näsan är alldeles skinnflådd av alla gånger jag snytigt mig och trots det känns bihålorna proppade och örat värker till och från. men vila, det finner jag ingen ro till. nej nej istället går vi i skolan och smittar ner alla andra men kan bara inte förmå mig att ligga och dega i soffan en hel dag, det är jag inte byggd för. har ju endå redan dragit med mig helena ner så ;)


Gick och funderade på lite saker förut. jag menar skolan har knappt börjat men jag känner redan stressen av att veta att jag har skolarbetare som ska vara klart om några veckor. kan man kalla mig överambitiös eller bara knäpp? egentligen borde jag fokosera på det som är närliggande, typ att jag och ida har vårat kalas på lördag och det är massor som vi ska få gjort på fredag och lördag. men jag tror att jag är en äkta överslags handlare som gärna gör något helt oviktigt bara för att slippa det som VERKLIGEN borde göras.
kanske dags att börja jobba på en ny attityd?

Här kommer i alla fall en massa bulgarienbilder! så fort jag får de andras ska jag lägga upp fler :D
ojoj vilka minnen jag har tjejer, det var en UNDERBAR vecka, och kom ihåg;

"40 Shots för en hundring!"


nimage37


Första skoldagen

jag mår verkligen inte bra idag.. hela kroppen skriker efter att få vila men jag har inte ro till att bara ligga är ju faktiskt första dagen i skolan och den tiden är ju den bästa! att träffa alla igen och sprätta runt och spana på ettorna som rädda klättrar efter väggarna när man passerara i korridoren. makt är UNDERBART!

men som sagt så känner jag mig verkligen riktigt dålig egentligen, alvedonen räcker ett tag en inte länge nog. känner att det bästa nog är att sova ordentligt.. jag som verkligen hade tänkt att uppdatera med bulgarienbilder men det får helt enkelt ta och bli imorron eller någon annan dag. sen väntar jag ju spänt på resterande bilder med så att jag kan välja ut de allra vackraste;)

har inrett och fixat med mitt rum nu också och jag har fått ett nytt och fint skrivbord och nya gardiner och sängöverkast så känner verkligen att jag trivs härinne. men min säng är dock väldigt tom, jag undrar varför det känns så...?:S

Allvarligt talat, hur galet det än är emellan oss så kan jag inte rå för att sakna viktor varje dag.. det är nog det jobbigaste med att bo i karlstad , att viktor inte finns här .. men det är bara att hålla hakan uppe! För jag är STARK!

Tillbaka i Värmland

japps då var jag på plats igen i värmalnd efter att ha flängt runt den senaste veckan. jag kan nog inte med ord beskriva hur underbart jag hade det i Bulgarien! jag har ätigt gott och solat massor och om kvällarna har det alltid varit stenhårt party med dans:) har dansat och druckit i ett och det har bara varit så lovely;D uppdaterar med bilder så fort jag får internet på skolan:)

Är hos ida för tillfället, vi har planerat inför vårt kalas nästa helg! tänk att det verkar som om vi blir en skara minsann, och jag längtar!! hoppas bara att jag blir av med min förbannade förkylning innan för den håller bokstavligen på att ta kål på mig för tillfället! snorar och hostar om vartannat, men så kan det bli efter sju dagars festande och med tanke på hur oförskämt pigg jag varit varje dag trots all dryckeskonsumtion så får jag nog leva med en förkylning och det är det banne mig värt !
Älskar Bulgarine och kommer definitivt att återvända !!!

Resfeber

åhh snart bär det verkligen av till Bulgarien! har väntat sen den 22 februari så ska bli så fucking lovely:D än´tlige så händer det verkligen, galet galet :D
men gissa om jag har vart stressad över det i några dagar nu, det sprallar i hela kroppen kan jag lova! och ja har tillochmed lyckats med att vara otrevlig mot den jag gillar mest, men beror bara på att jag är nervös . är ju faktiskt första gången jag reserutan mammsen och pappsen i europa!! men jag hoppas att jag får klänga på brudarna istället;D




Dock så är det ju också så att det här är min sista tid med viktor.. det är mindre trevligt och idag så brast bara allt. kunde inte hålla tillbaka tårarna så det blev till att gråta en skvätt, men jag tror aldrig jag varit så ärlig med någon det senaste året. har alltid lyckats med att provocera och vända på det mesta, men han får mig att öppna mig och sedan kan han få min ångest att framstå som min värsta fiende och med det kan han tillochmed få mig att le.
är så glad att jag har honom, han är allt min prins!





image18

Lovely evening & illaluktnade naglar

galet vad man blir illaluktande om naglarna när man äter kräftor . känner doften av kräftor som tusan vill jag lova, men jag kan säga er en sak och det är att så illa som jag kommer lukta i munnen imorron när jag vaknar är nog värre. har ätigt en supergod aioli med massor av vitlök, som jag nu för övrigt sitter och okynnesäter tillsammans med lite chips. fettigt och gott :D sen gjode jag min egen special nämligen hemmagjord guacca på avokado och vitlöks cremefraische och känner nu hur jag stinker, men kanske det håller flugorna borta om jag har tur;)

Måste bara säga att det var verklogen en mysig kväll idag, och jag känner inget drag efter krogen eller utgång alls! tråkigt dock att mina kamera ju faktiskt ligger i stugan, men madde hade i alla fall kamera med så några kort hoppas jag att vi fick ihop över kvällen! ska ställa mig nu och sortera kläder i mitt berg på rummet så det blir någon ordning innan jag far.


Uscha börjar få ont i magen av all aioli nu :/ men det var det allt värt för den var femstjärnig good:D

Tjuvbad och kräftskiva

Japp då var pengarna växlade och allt ordnat inför stundande Bulgarienresa! ska bli helt lovely vill jag lova, och skönt att se något annat än sundsvall . har verkligen suttigt här uppei norr och tänk att jag ska göra något i alla fall men nej, alltid blivit kvar. frågan är ju varför man håller sig själv i detta strypkoppel hela tiden??

Onsdagen blev en succe måste jag påstå, med goda kräftar och ostar:)  angelica och fanny hade verligen salgit på stort, och det var suupergott och trevligt så måste tacka för en fulländad kväll. sen åt viju inte bara kräftor och drack vin utan det blev minsann en sväng på krogen också, då frida och jag allt sjöng kareoke ;D
sen avslutades kvällen medett tjuvbad i Kubals bassängen , mkt mysigt och kul eller vad säger du Frida?;)


After Beach och kräftskiva

Huga huga, vart en varm dag ida så jag for med zara och schubert till tranis för att glass där ett par timmar. känns som om det faktiskt gett resultat idag, bränner på kroppen och är konstant övertempererad, men inte gör det mig något!

det är farcinerande hur man studerar folk på stranden, hur man jämfört och kollar in alla bikinis och magrutor, bröst och lår. galet galet vad synisk man kan vara, men samtidigt är det kanske inte förbjudet att spana runt lite bara för att mätta ögonen. finns ju fullt av ögongodis vill jag mena;D
samtidigt är jag rädd att mitt eget spejande ska stiga mig åt huvudet. det blir ju mkt, tänk om när man ligger där med glajjerna nerfällda, och man är ibland varken snäll mot andra eller sig själv...

Ikväll är det i alla fall kräftskiva hos sanna (?) och angelica. ska bli mkt trevligt hoppas jag, men mamms har ju ordnat med en flaska vin till mig och frida ska med så jag måste påstå att det inte finns ett bättre läge att träffa lite nytt folk, så jag är mkt förväntansfull! ska man köpa med sig en chokladask tro? gör man sånt när man är under 40? värt att fundera över.. ska bli såå gott med kräftor, men kände att min superlunch med mackor på huvudmenyn kanske inte skulle vart så sen, tänk om jag inte orkar värka tillräkligt med kräftor?:O

 

God Morgon

Halv fem kollade jag påklockan en sista gång sen måste jag i alla fall ha slumrat in, men runt halv tio klev grannen ut med ungarna och började leka utanför och iochmed den hemska hettan så måste man ju ha fönstret öppet, vilket leder till att man hör dessa mkt bra. men barn är ju barn, skulle ha stängt fönstret om jag ville ha mindre noice. så jag unnar dem det, eftersom det är en så solig och fin dag idag!

jag hoppas verkligen att zara hör av sig och tänker fara till tranan i detta lovely weather, man kanske skulle ringa mor och fråga om man får låna bilen en sväng mitt på dagen..? hehe

Viktor! jag håller alla tummar jag har och äger för dig idag!!








Efter visiten i stugan


Sömnlös

då var det samma visa igen. sömnlös och kan inte få ro att sluta ögonen.
varför kan jag inte bara få somna?! Är trött och har gjort saker idag, så egentligen borde jag vara helt slut nu redo för en god natts sömn, men nej nej inte det

Imorron ska jag i alla fall på kräftskiva hos angelica eller snarare hos hennes polare, men same same;D kanske att man kanske kan skaffa sig en bekantskap här i sundsvall igen? kan det vara möjligt tro? känner mig vilsen i den här stan nuförtiden och ibland tror jag bara att det finns en ljuspunkt här i denna alldeles för trånga stad.
roligare är att frida nilsson har tagit upp kontakten igen och att jag fått träffa johanna W igen:D

nej ska man göra ett nytt tappert försök till sängen tro?