TRotter

Guud vad jag trött jag är idag. Ska snart krypa ner i sängen min och sussa och sova minst nio timmar ! Nu sitter jag med en tom kaffekopp och filosoferar lite, kanske att man ska ta sig en karra ? Jobbat idag sen tidig morgon och det känns nästan som om jag är lite snurrig eller nått. På ett bra sätt :)

Igår var vi ute på Vindhem och lyssnade på trubadur och träffade folk. Jag tror hela alnö var där minsann. Mesta delen av tiden tillbringade jag med kusinen Matilda, men blev även en svängom på dansgolvet med Viktor. Kul var det och fick till och med träffa på civilpolisen som var och jagade minderåriga.

Var hos tandläkaren här om dagen som sa att mina tänder var fina, men att tandkötttet mådde mindre bra. Så nu blir det till att behandla det och börja använda tandtråd så att jag inte ska behöva ha ont. De skrämde mig lite med tandlossning, men jag tror att det är något de säger till de flesta för att man ska använda tandtråd .

Nej nej, sova sova sova, bara nyhterna först ;) och en godis :D 

Homecoming

Åter tillbaka i den gråa vardagen. Och då kan jag lova att den är grå för regnet faller mot mitt fönster och det är kallt och ruggit ute.. Snart bär det av med bilen för att uträtta lite ärenden, storhandla då kylskåpet gapar tomt och växla in de euro som jag inte spenderat under resan.

Men man ska inte vara bitter då jag fått lite brunfärg och solenergi under den gångna veckan.När vi kom i tisdags visade det sig att de hade dubbelbokat vårat hotell vilket ledde till att vi fick bo på ett 5-stjärnigt lyx-hotell. Ett sånt där hotell kommer man nog aldrig mera bo på, så ibland kan ett misstag bli en annans lycka :) 

Har haft en vecka fylld med

Släktingar
Födelsedagar
Rosevin
Syster
Förkylningar
Champagne
Viktor
Strippklubbar


Efter att ha firat alla dessa födelsedagar med middagar och vin i alla former känns det nog ganska bra ändå. Lite semesterångest får man nog räkna med det hör nog till.
Portugal är nog inte det bästa party-landet jag har varit i men som alltid är allt som krävs lite sol om dagarna för att göra semestern God. Dock har det varit ganska blåsigt på kvällarna, men det är nog det enda negativa. Jo, att farfar blev dålig var inte heller någon hitt, men han är en superfarfar i alla lägen det är då ett som är säkert!


Det har varit underbart med ett avbrott från vardagen, men nu är det dags att återgå till gamla vanor igen och kanske börja jobba lite på flåset inför vintern. Blir inge vin på ett tag nu i alla fall då jag jobbar två helger framåt men NIsse har nog saknat mig och Kristina lite men hans DreamTeam återvänder med full styrka ;D


Underbara helgen

Allt som hänt efter i torsdags har bara varit helt underbart och jag har älskar varje sekund av den här helgen. Efter att ha träffat Ida och Emelie for vi vidare mot Strömsholm, Lars W och resterande brudar. Lyckan var fullgjord när jag får syn på stövel Anna och SnyggHelene och ´vi bara kramades en massa och jag kände bara hur varm jag blev inombords av att vara tillsammans alla igen. Konserten var likaså perfektion och Lasse gör en då aldrig besviken. Han kan konsten säger jag bara!


När konserten var slut for vi mot Eskilstuna och svängde in på Donken för att sedan fara vidare mot Åkestyckebruk och Helena. Det var nattligfärd eftersom klockan hade krypit iväg och innan vi kom fram till Helenas herrgård till hus hann vi bli förföljda av polisen som förmodligen trodde att vi tänkte göra inbrott i något av alla de fina husen i det lilla samhället.
Hos Helena blev vi mötta av en trött men leende Helena och en glad vovve och nu med alla samlade kändes det som förr och som om vi aldrig tog studenten och skiljdes åt i tårar den där torsdagen för läänge sen. 


Dagen därpå blev det en lång frukost med massor av surr om allt innan alla for åt varsitt håll. Vi hann också med en promenad i Helenas enorma park och vi hjulade, stod på händer och klev över grodor ; ) 
Ja jag for ju inte då, eftersom jag stannade kvar hos Helena en natt till. Vi tog en tripp till Stockholm och spenaderade lite pengar och hittade en ny favorit-butik. När vi sedan kom tillbaka till Helena kom Hanna och vi drack vin, åt popcorn och choklad och surrade minnen och framtid ända in på småtimmarna. Det var himla mysigt och jag är så Glad att Hanna tog sig tid att komma :)


I lördags for jag med halv ett tåget hem igen med lite vemod i hjärtat men endå med gott mod. jag fick ett mysigt mottagande hemma men helgen har satt sina spår i min kropp så nu är jag lite småförkyld vilket resulterade i en hemmakväll för mig med tidigt godnatt.
Idag har jag städat toaletten och varit i blåbärs och svampskogen och plockat en massa blåbär och även lite kantareller :) Mäkta stolt är jag så nu blir det svamp till förätt hemma hos svärföräldrarna. Inte illa allsmed tanke på att jag även har ett gott glas vin till. För min semester hägrar nämligen då vi vid tretiden imorgon-natt syr kosan mot Sthlm och Arlanda för att flyga vidare mot en veckas solsemster i Portugal! 


Finally!

Nu sitter jag i Villan i Nyköping där Ida och Emelie bor tillsammans med en annan tjej vid namn Ida. Snart bär det av mot Strömsholm och Winnerbäck och en efterlängtad reunion med Helene och Anna och sedan också Helena där mot kvällskvisten! Var så galet härligt att stiga av bussen förut idag och se Ida stå där med en kopp kaffe i högsta hugg för att välkomna mig till Skavsta flygplats :)


Jag håller nu tummarna för att det inte kommer regna alltför mkt på oss ikväll, men med lasses röst och gott sällskap ska jag nog inte behöva känna mig frusen alls. Nej nu är det dags att börja stressa på Ida lite så att vi kommer iväg någon gång, och med det sagt; Allt är som det alltid varit och det är bara så Härligt!
Åhh ÄNTLIGEN!!!



Alla vi sex, tyvärr blir vi minus scott denna gång, men vi hänger inte läpp för vi ska sända henne en tanke!

Livet i en glasbubbla

Ibland så tycker man att man skriker så högt att det skär i öronen, men då är det inte någon som verkar vilja lyssna. Då står man där mitt i folkhopen utan att någon ens märker att du står där. Du är så obetydlig att alla bara klampar över dig utan att ens se en enda gång över axeln.

Ibland är allt man vill bara att vara självständig och oberoende, utan någon annans tycke och smak men då verkar det som om du istället står på en scen med strålkastarna riktade mot dig. Du försöker förgäves att blunda och försvinna, sjunka genom jorden där ingen har någon åsikt om dig eller "vill ditt bästa".

Frågan är bara den vad som egentligen betyder mest och vad som är viktigast. Jag är är beroende utav folket i min omgivning och jag vet att jag bryr mig om allt som alla säger. Är det beröm så njuter jag, är det kritik så svider det. Men allt känns vare sig jag vill eller inte och det påverkar mig. Oftast till det positiva eftersom de flesta vill mitt bästa.


__________________________________________________


Har stängnings vecka denna vecka på jobbet och jag har haft ångest länge för den här veckan. Men det har visat sig att det är <Dream Team> som stänger tillsammans med mig och vi gör det bara så himla bra. Jag älskar mitt jobb innerst inne och medarbetarna är galet härliga. De gör ofta mina dagar till de bäst  : )

Igår kom syster Sara och hämtade mig i Korsta och skjutsade mig ut mig och henne till Stugan där min andra syster Cattis från Borås är och hälsar på med familjen. Trevligt att vara tillsammans med mina systrar, men eftersom jag är lik far så behövde jag lite egen tid så jag tog mig en tur med moppen upp på berget och plockade lite blåbär som nu har kryddat en sockerkaka som jag just tagit ur ugnen. Tänk vad mycket man kan göra med blåbär !

Rubriken

En varm dag tog vi bilen, hämtade upp Therese  och for till Tranviken för att sola och bada. Där mötte vi Anna-Frida  och Sandra och tids nog även Orre som gled in med båten .


   Jag tyckte att det var varm och skönt och solade nästan helt naken ! 



 En annan kväll var vi bjudna på grillparty hos Sandra. Det grillades massvis kan jag lova 
Therese njöt gott av maten men poasde gärna. Jag åt mest då.  Orre och Anna-Frida drack massor av gott till maten   och Nos åt nästan 1 kg kött!   Det var en mycket trevlig middag  som forsatte inomhus när solen gått ner och kylan blev för påtaglig. 
Viktor dök upp efter sin träning och anslöt till sällskapet . Viktor underhåller som alltid och Sandra har svårt att hålla sig för skratt.   Det pratas  och äts   och alla mår gott. 
 Jag myser till det i soffan och njuter av den goda stämningen .