jaa!!!!!!!!!!FÖR VI HAR KLARTAT ANATOMI-TENTAN!


OjOjOj
Jag är Godkänd i Normalmotorik och Sjukgymnastik :D


__________________________________________________________________________________
Första dokumentationen:
Före hårt slit och träningsvärkar:
Två månader efter Gott mod och träningsvärk:

Resultat :D
För övrigt kom det även idag fram en kille och gav en drös med komplimanger och hjälpte mig med knäböj. Lukar jag annorlunda eller vad är det frågan om?!


Tenta över för den här gången

Idag hade jag min Praktiska tenta. Jag fick ett fall där jag skulle beskriva hur gången blir påverkad då höftabduktorerna är svaga i höger ben samt analysera gång och utför några mätningar på rotartionen i höften.
Skojar inte då jag säger att det kändes helt kanon! Jag visste vad jag pratade om och det kändes i alla fall som om jag hade full koll på allt hon ville veta. Höften är ju lite av en favorit (efter ryggen förstås) så kunde inte blivit bättre!

Dagen fortsatte sedan med en sväng på stan och ett par nya mjukisar i ekologisk bomull. Dundermysiga :)
Efter det ett roligt pass på gymmet . Idag var det ryggen som stod på schemat och fick in många övningar med lite ökning :) Duktig Sophia
Fick även idag för första gången erfara Gym-flörtning/raggning. Kom fram en kille och frågade först vad jag gjorde för magövning. Efter det fortsatte det med frågor om ålder, vad jag gjorde, att jag såg väldigt vältränad ut och att jag såg MYCKET äldre ut än 20. Naturligtvis var han tvungen att berätta om sina onda rygg då jag sa att jag läste till sjukgymnast.  
    Trodde aldrig han skulle sluta ösa komplimanger men efter en stund fattade han vinken och erbjöd sin hjälp om jag skulle behöva för att sedan låta mig fortsätta. Men så fort vi möttes var han tvungen att fråga hur det gick. Sometime must be the first ;)

Nej nu blir det mat och efter det mot Staffan och planering inför fredag :)

Super-Lördag

Då var det Söndag igen och jag halvsitter i sängen med bananer och kaffe med skummad mjölk. Kan det bli bättre än såhär kan man ibland komma sig på att man funderar. Men det tror jag inte faktiskt. Eller, gårdagen tåls att vara med i samma liga :)


Vakna upp till solstrålar
Bege mig till skolan med Kajjan och Kinna
Plugga några tappra timmar
Köpa ny kaffebryggare
Träna kondition med olika maskiner
Duscha byta om
Storhandling på Ica Flogsta
Gemensam middag med Grekiskt Tema hos Sven

Igår var vi som nämnt hos Sven och vi var en gediger skara som anslöt upp för storkok. Kajjan, Kinna, David, Charlotte, Sven, Staffan och jag slog våra påsar ihop och lagade GOD lördagsmiddag tillsammans.
På menyn:

Fetaostfyllda färsbiffar m klyftpotatis och tzatsiki samt en Grekisk sallad

Jordgubb och chokladglass med sås, bananer och strössel

Massor av galna ideer och hysteriska skratt-attackerVar en helt incredably strong and fast and hilarious evening :)Long time no seen
Då kanske man ska  dra sig med en uppdatering. Vart hemma iSundsvall en sväng, hämtat vinterkläder och donat med diverse. Full rulle helgen lång, eller ja i alla fall lördagen Söndagen var inte lika effektiv det vill jag lova.

Nu i veckan har jag börjat känna mig väldigt trött och seg i kroppen och motivationsnivån har varit extremt låg. Har även aningar att halsen håller på att göra sig påmind om sin närvaro. Eller i alla fall lymfkörtlarna i den.
Så ingen brottning senaste veckan. Känns dumt att utmana ödet nu när alla i min närhet går och bär på knorrande influensor efter vaccinationen. Jag å andra sidan tänkte köra på att vara ibland alla de nyvaccinerade och hoppas på att indirekt vaccinera mig ;)


Till veckan blir det Tenta igen fast denna gång blir det en praktisk tenta. 40 minuter patientfall. Tror risken finns att jag kommer flippa ur TOTALT men ska försöka hålla mig på mattan och ta djupa andetag. Tänka innan jag pratar.
Får se hur det lyckas, jag gillar ju tempo .


Gårdagskvällen spenderades med Sven och Kajjan framför filmen BigFish och med glass och te. Kändes som om det var alldeles för länge sen sist då vi satt där under filtarna hos Sven och snackade skit om skrattade tills tarmarna vrrider sig ur led . Det var en tio-poängare i detta regninga "VinterLand"


Nej hög tid att ta tag i dagen, om en timme skall jag möta upp Kajjan och Rosen för dagens dos utav palpationer och musklelängder !   BLÄ

Otroligt oppepad idag! vet inte vad den här dagen egentligen blev av.
Trött och seg, inge vidare på gymmet och inte heller på brottningen . BLÄ
Nu ska jag slå på en film och ligga och pigga till mig lite. Läsa lite CNS med.
Vad hände med det goda humöret ?!
__________________________________________________________________________Uppdatering av dagsformen:
(Bara för att egoBoosta)

 snart går det att "tvätta" på min  mage :)

Söndag


Jess alltså!Då var Grapplers Paradise avgjort och många bra matcher har jag fått sett :)
Fick också åka hem med en liten silverpeng runt halsen från -60 kg men det hade mest med att göra att vi var så pass få deltagare. Men inte mig emot :)
Även om jag var livrädd imorse så känns det gott att ha varit med. I'll do it for the Thrill !

Nu är det hög tid att börja fokusera på anatomin igen och kanske lite olika nervbanor kroppen? På tisdag smäller det!


Mag-Pirr

Jag säger bara OJOJOJ vad svårt det var att somna igår.
 Varför?

Jo för att jag nu är anmäld till Grapplers Paradise på söndag! Båda klasserna om vikten håller sig där den ska annars bara den övre. Men Shiit vad nervös jag var igår!!
Var och rullade i morse och fick då dock lite bättre självförtroende, men om jag känner mig själv kommer jag att vara rädd tills ungefär en minut innan jag går in på mattan. Men det är det som är halva grejen med att tävla. Den där hisnande men skrämmande känslan.
Jag älskar den egentligen :)


Så nu i veckan blir det en massa plugg och uppladdning. Vilken vecka att se fram emot:
Söndag = Brottas
Tisdag = AnatomiTenta

Vi ses om en vecka eller så !
Helt rätt

Idag har varit en dag FULL utav studerande och främst av allt leder. Vet ni ens att vi har så många avancerade strukturer? Kroppen är helt fantasktiskt och jag blir bara så förvånad för varje dag faller fler och fler bitar på plats. Man förstår hela tiden något mera och så fort man förstår en sak, får man 10 andra på köpet. :DEfter att vid sex-tiden börjat känna hunger la jag på förslag att taco-kväll hos KInna inte var helt ovälkommet och det resulterade i Tacos till middag, glass till efterrätt och choklad som extra snask för att sedan avsluta med en skräckis såhär på AllaHelgona.
Måste få skriva ner att allt bara känns så rätt just nu. Jag är på ett ställe där jag rivs exemplariskt med en massa människor. Jag har många vänner och har alltid roliga dagar med massa skratt och lustiga situationer.
Träningen fungerar exemplariskt och jag känner mig starkare och starkare dag för dag :)
Hela sjukgymnastgrejjen känns så RÄTT och Uppsala känns för närvarande även det helt kolossalt rätt.
Jag gör allt jag vill, hur jag vill och på mitt sätt.
Ett indrag i allt positiva är dock att jag har en knepig knöl på ett utav mina revben.. troligtvis en fett-knöl och inget att oroa sig över, (vilket jag heller inte gör Överdrivet mkt) men kanske värt som sven sagt att faktiskt ringa och kolla vad de på sjukvårds-upplysningen tror att det kan vara..
Nej sova kanske? Ny dag Imorgon :)