stallet




Nyårsafton!

Började dagen med en tripp till stallet och Brightan. Helt ensamma i stallet och tyst och lugnt. jag älskar morgonen i stallet. Vi tömkörde lite och promenerade och hade bara kvalitets tid :)

Väl hemma har jag lagat mat tills ikväll, druckit en gainer och nu ska jag hoppa i badkaret med ett glas rött och komma in i party-formen. Ikväll är det ett/flera kära återseenden och förhoppningsvis en massa goda miner och härliga skratt ! 
 

Bjuder på en bild på formen med eftersom jag måste egoBoosta emellanåt ;) Gott slut och GOTT NYTT ÅR!






Sundsvall



Hej och hå då börjar lovet att lida mot sitt slut och även så det nya året.
    Imorgon är det nyårsafton och den skall spenderas i goda vänner lag hemma hos Chrille. Jag och sofia har en mumsig middag på G och massor av go-dricka att insupa innan jag går in för en vit-tid och hårdträning/hårdplugg. Har inte blivit något TENTA-plugg alls här i sundsvall och jag har därför bokat biljett hem på lördag för att kunna ta tag med järnhandskarna på söndag.


Dock har jag varit flitig och inte lagt träningen på hyllan utan har tränat både styrka och kondition under hela lovet på EGO. Även om julmaten och Jul-GODISET har satt sina spår men det har behövts när termometern ofta visat på över -15 grader. Igår när jag var i stallet och fixade med Brghtan var det till och med upp emot -23 grader! Tur man boostat sig med varma kläder och köttfärssås ;)



Julen bjöd på mkt stress som vanlig men även mys och glad barn. Det kom till och med en tomte hit! Jag fick några paket även jag så måste ha skött mig det här året med.


Juldagen bjöd på utgå¨ng med Kusin, sofia och Frida men också mina syster-ystrar. (-sara) En dansat afton där jag också råkade ha sönder fönstret på MercatCross... Inte med mening dock! Jag trodde att fönster skulle hålla för min tyngd, men ack där bedrog jag mig allt!


 


_________________________________________________________________________________



Har också plockat ur lägenheten hos Viktor helt nu. Var inte så mycket grejer kvar men lagom för att fylla X antal kassar och en stor korg med prylar. Packade upp och in det mesta i en garderob här hos mamma och pappa idag.. jag har en hel del saker vill jag lova efter 4½ år i eget boende...

Nu ikväll blir det laserhall med gamla Bergsåker-maffian och Jessica förstås ! :D

KATCHING!




JUlLOv=förkylning









Vaknade upp imorse med en genomtäppt näsa och en extremt skör hals. Klart att det är dags för en fötkylning direkt när jag går på jullov. Känns som om tusen knivar karvar runt där nere, men jag dricker saft och hoppas på att det värsta ska gå över så jag kan gå och köpa mig lite mjölk till kaffet.


Imorgon åker jag tillbaka till Sundsvall och till Granlo. Vet inte hur länge jag blir där men har ju en tenta att tänka på så inte allt för länge. Men över nyår i alla fall . Och inga julklappar har jag köpt, bara till mig själv vilket blev en massage med Robban.


Appropå Robban så var vi där igår och åt god kyckling och vitlöksbröd med klyftpotatis och tzatsiki. Mums! Och trevligt var det naturligtvis, det slår nog aldrig fel när man är i gott sällskap .
Storstädning av lägenheten idag och plugg på eftermiddagen. Ingen träning idag med den här förkylningen!

Adios!

   


arbetsProv***







God Morgon ! Idag ligger verkligen snön vit på taken och plogbilarna har vart uppe sedan tidiga timmar och plogat vägar och sandat. Hoppas att det idag går lite lättare att cykla till Akkis än igår. DEt var första snön och lite av kaos som det alltid blir när det väljer att dimpa ner mer än två mm snö. Men både jag, Kajjan och Rosen höll oss på hjulen hela vägen även om det blev några avsnitt av promenad.



Var och körde ett REJÄLT gott benpass igår och det kan jag lova känns idag. Ska göra ett Arbetsprov senare i eftermiddag på ergometercykel och får hoppas på att mina stela lår inte ska hämma mig. Det blir full rulle och jag tänker cykla tills det banne mig inte går att cykla mer . Spännande att se vad man har för flås egentligen. Har fokuserat mig lite på konditionen den senaste månaden för att orka mera och det har gett resultat på styrketräningen. Känns fint den :)



Simon tittade förbi en sväng igår och vi såg på en TOTALT värdelös film. Wayvern eller något.. Vem vill ens finansiera en sån film?!



Nej nu blir det havrefrulle med kvarg, kanel och äpple och därefter syra/baser och endokrina funktioner! Have a Nice day!




Not.



Notera klockslag
Notera att jag just slagit igång en tvättmaskin
Notera att jag just joggat runt i Uppsala i en timme



Helt från ingenstans bara kom vakenheten, hungern, svettningar och hjärtklappning



det är läskigt men tji fick jag just. Länge har jag berättat om hur bra jag sover om nätterna och hur pigg jag oftast är när jag vaknar. att det är därifrån jag får all min energi; nattsömn 8h.
Blivit sent fredag och lördag och inte kommit i säng fören vid klockan två, men har ju inte sovit längre än nödvändigt och aktiverat mig med en massa saker under dag-tid. När söndagskvällen kom kände jag mig inte jätte-trött men efter en massage-session med Charlotte och en massa skräp-tittande på datorn kände jag mig ganska nöjd och redo för sängen. pratade en stund i telen och läst sedan två kapitel i "Män som hatar kvinnor"



Efter det var det ett evigt vridande och vändande. dock tror jag att jag sov en sväng där, men vaknade runt ett med en molande hunger, och jag känner mig själv så pass att det är bara att lyssna på vad kroppen vill och den ville ha mat. Så gick upp och kokade havregrynsgröt med lingonsylt och kesella, samt även ett äpple och en bit lax. Nöjd och belåten satte jag mig vid datorn en stund för att smälta maten lite innan jag igen lade mig i sängen. Men pulsen gick på högvarv och svetten lackade över hela kroppen. Är det vad man brukar kalla *Pre-tentaÅngest? för det enda jag kunde tänka på var dendRiter, neurtransmittorer, kalCiumKKanaler, prostaglandin, Histamin osv. Samt att jag var så dålg som inte pluggat särskilt mkt i helgen...



Så klarvaken som jag endå var steg jag upp och tog på mig jogging-outfiten och begav mig ut i mörkret för att försöka lugna ner kroppen. Fick även lite sympati utav Sven som också var vaken. en timme blev det innan jag var hemma igen och då ville jag helst inte gå in heller, för stackars charlotte! Galen sambo som är uppe och ränner om natten! Så smög upp försiktigt och tog med mig tvätten och slog igång en tvättmaskin. Dock hade jag redan lyckats väcka Charlotte...


Men nu är snart tvättmaskinen klar, får torka den, stetcha och hoppas att jag får någon timme till innan skolan börja...






Dålig självD

Vaknade imorse och planen var att ta på mig träningskläderna och cykla till träningen. Dock kändes inte halsen helt hundra och min ena biceps känns ovanligt öm :s Så kröp ner under täcket igen för att somna om någon timme till, men magen tyckte annat så istället klev jag upp och bredde mackor och åt kesella med musli och kanel.  Nu en timme senare, mätt och belåten börjar jag känna mig lite småseg och trögflytande. Funderar på om det kanske är läge att krypa ner under täcket igen? Börjar ju inte förens kvart över nio.
Å andra sidan skulle jag kunna gå ut och ta en promenad i lungt tempo.


Marklyftade i tisdags med grabbarna grus och lyckades faktiskt (även om tekniken uteblev) lyfta 90 kg :)
''Det tar sig sa mordbrännan och slängde dit en tändsticka till''







Igår fick vi lära oss att koppla EKG och ta blodtryck. Jag har ett bra blodtryck på 110/70 och en vilopuls på ca. 45slag/min samt att mitt hjärta slår helt och hållet som det ska. Friskt och kry som en nötkärna.
Ja förutom att jag just igår också blev injicerad med lite Hepatit B. Kanske därför jag har ont i armen, men känns som att en spruta inte ska behöva ge sån ömhet.. Men vad vet jag, sprutor är inget jag föredrar alls och ännu mindre deras biffekter...



So Long!

BRaK



SöndagsMorgon och gosig träningsvärk i Latsen . (På sidan under armarna)
Ingen sol denna morgon men inget regn heller för den delen så funderar på om jag ska bege mig ut på en liten morgonpromenix innan trafiken och alla människorna börjar att vakna till liv för att uträtta alla söndags-bestyr..
Sitter just med min kaffekopp/glas i högsta hugg så inte hundra på om det är värt att lämna den ;)


PunkarPartyt blev ju en succe i fredags. Vi såg alla galet punkiga ut och våra äldrekursare var inte sämre de med nakna kroppar och kvinnliga män . Notera att även att linnea lyckades fixa tuppkam på MIG. Så ingenting är omöjligt med tupperar-kam och hårsprej !

Gårdagen spenderades med Kajjan ute i Flogsta på en korridorsfest där jag träffade världen mest intressanta person. Eller nej, det kanske han inte är men jag blir galen utav hans närvaro! Jag kan inte sätta fingret på denna människa och det gör mig nästan lite frustrerad konstigt nog.. Nu är inte fallet  så att jag är attraherad eller något sånt, utan jag har bara aldrig träffat en likande person som han. Mystisk...


_____________________________________________________________________

Dagsverk för dagen:

Plugga
Träna
Sova TIDIGT!


                                                 

Dryckerna i mitt Liv



Nu löper vi linan ut innnan JUL








Jag kan inte säga annat än att det bästa på jorden är när jag kliver upp i ottan. Tar på mig thigts och en långärmad, stoppar tandskyddet i fickan och cyklar iväg innan ljuset ens försökt att börja lysa. Bara för att få rulla  runt på mattan och känna den där kicken utav galenskap och makt. Ibland funderar även jag på varför jag ens började med SubMissionWrestling. Varför är jag den enda tjejen i min bekantskaps som älskar känslan utav blåmärken och träningsvärk efter ett svettigt pass med massa stenhårda grabbar?
Är det något som skulle kunna göra träningen till än mer fulländad så skulle det vara att ha en till där, en i samma storlek och med ett uttalat mål om att kämpa för att bli bättre. Men den som väntar får se. Reklamar för fullt för att få med mig någon.
För känslan av att vara någon och att dessutom vara delaktig av ett gäng som bara "Does it for the thrill" är den bästa känslan. Och att man dessutom har så mycket stöd från dem gör det bara än mera Värt alla tidiga mornar och blåa märken !


Kan inte säga annat än: HardCore !



Ben, ben massor av ben




Hej hopp i Lingonskogen!


Idag har jag rivit av ett REJÄLT benpass på gymmet :) GOTT
Massor av benböj och utfall samt marklyftat 70 kg . Snart dags att pröva 80 igen, men för säkerhetsskull så får det bli med grabbarna bus . Inga mera ryggsträckningar tack!

Klev upp imorse, och motigt var det för det varbåde kallt och regnigt, men jag betihop och cyklade till brottningen. Bara för att konstatera att träningen var inställd :/ Men men.. Jag klev ju upp i ottan och fick istället annat avklarat på morgonkvisten så inget ont som inte har något gott med sig .


____________________________________________________________________________________________


Mamma: Jag har numera bokat en hembiljett på söndag den 20 /12. Anländer till Sundsvall klockan 19,38 för lite Jullov, men också för fysiologiplugg. TEnta direkt när vi kommer tillbaka den 8 januari.. Funderar på vart jag ska snika in mig och gymma någonstans i Sundsvall. Kommer inte klara av att vila i två veckor ;)
Helgen bjöd på en massa festligheter och middagar så söndagen var en väldans seg dag.. för att inte nämna att jag återigen fick punktering!
Men med min charm kan jag fixa det mesta, till och med punkteringar ;)
Nej nu blir det dusch och efter det iväg till Rosen för lite pluggande. Eller genomgång av föreläsningar om man så vill :)


Julklapps-tips är också välkommna såhär innan Jul! Vad vill till exempel mamma och pappa ha?
Mina syskon-barn?
Mina SYSKON?


Over and out ! :)