Helg


Sista helgen i frihet innan tentaplugget tar till och allvaret gör sig påmint.
Igår bjöd våra underkursare på tack-fest och det innebra snittar, godis, lekar och teater. Detta i kombo med att de nya nollorna hade sin sittning, så finklänningen var på igår minsann. Bilder kommer nog då vi alla blev fotade på "röda mattan" vid ankomst. Kvällen avslutades på ÖG relativt tidigt men jag hade en trivsam och dansant kväll :)


Dagen idag har bestått av lite sparring på klubben, UFC och matlåde-cooking, första rygg-passet sedan en månad tillbaka och nu sitter jag och tar en kopp kaffe och funderar på om det är utgång tillsammans med några från klubben eller om det är lugn myskväll hos Rosen. Är ju inte den som är den då det kommer till partaj... Tanken var väl egentligen att käka Svens manliga "ribs av stål", men klockan har lite sprungit iväg idag och har ingen lust att stressa. Det är ju faktiskt helg.


Ryggpasset idag var lite en besvikelse även om jag var peppad och på G så var det svårt att få kontakt och fick sänka vikterna rejält. Man tappar fort om man inte håller det kontinuerligt det märktes tydligt. Men samtidigt är det väl en liten trigger till att peppa igång för lite byggande igen. Även om juijutsun kommer i första hand just nu ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback